Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact Yere Düşürdüm Arka Cam Çatladı ve Hapörlörden Az Ses G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony xperia z3 compact telefonum var aldıktan bir kaç ay sonra şarkı açtığımda hapörlörden az ses çıkmaya başladı bi telefoncuya götürdüm sorun ne toz falan mı kaçmış diye sormak için adam baktı bunun hapörlörü patlamış garantiye ver dedi ama idare etmelik telefonum olmadığı için vermediydim sonrada merdivenlerden koşarak çıkarken cebimden kayıp çaat diye yere düştü arka cam çatladı şimdi bu garanti servisi arka cam çatlağını kaç paraya yaparlar hapörlör için para alıp almazlar mı ve garantide ne kadar süre kalır fikrinizi söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu arkadaşlar bilgisi olan?
  • Paralel ithalat mı?
  • kardeş telefoncu içini açtıysa garanti iptal olur açmadıysa ne olur ne olmaz ver belli değil garanti kapsamı o konuda biri der benim arkadaşımın telefonu kırıldı garanti yaptı bir der benim telefonu yapmadılar sen iyisi ver garantiye
  • Hayır paralel ithalat değil

Yok telefoncu içini açmadı sadece müzik açtı sesine baktı kulağını hapörlöre dayayıp geri verdi yani herhangi bi müdahalede bulunmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melanozom kullanıcısına yanıt
    Hocam bence gönderin garantiye.
  • lan son anda aklıma geldi ekran değişecekte
    bir tane virüs var ses soluğu kesiyor telefonun android açığıymış bir bak internette ara olmadı tekrar konuşak
    birde 5.0 güncellemesi sesi azalttı haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 26 Ağustos 2015; 22:17:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.