Şimdi Ara

SONY XPERİA Z3 EKRAN KIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia z3 ekranım kırıldı para bırıktırıp almıstım daha 2 ay oldu teleservice garantili telefonum ama garantı kapsamı dısında oraya da hem pahalı hem de dandik diyorlar sizce ne yapmalıyım

• up up
  • up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbabos

Sony xperia z3 ekranım kırıldı para bırıktırıp almıstım daha 2 ay oldu teleservice garantili telefonum ama garantı kapsamı dısında oraya da hem pahalı hem de dandik diyorlar sizce ne yapmalıyım

Başka bir servise gönderebilme imkanın varsa misal istanbuldaysan başka servise ver söylediğin yeri daha önce duymadım ama sonuçta telefonu garantisine göndermende fayda ama gönderebiliyorsan kvk nın veya genpa nın servisine gönderebilirsin nasıl olsa para vericeksin ama başka serviste yaptırdığın parça telin daha sonra oluşabilecek tüketici hatası olmayan hatada garantiye yolladığında garanti sana sen bunu başka yerde yaptırmışın diyip garanti dışı bırakabilir.
    Sonuç olarak garantiye ver neyse ücreti ödeyeceksin artık geçmil olsun kardeşim :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun garanti kapsamı dışında bir durum bu tabi. Dikkat etmek lazım bu cihazları kullanırken. Ekran konusunda hassas oluyorlar. Garantide yaptırırsanız garantisi devam eder ve parça garantiniz de olur. Fakat tuzlu bir fiyat çıkarabilirler. Eğer çok takıntılı değilsen dışarıdan alıp bir yerde taktırabilirsin de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.