Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Garantiye Yolladım Ne zaman gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam üzgünüm.

Evkur'dan Z3 aldım 1-2 gün hattım telefona uyumlu olmadığı için pek inceleme fırsatım olmadı cihazı, daha sonra telefonun jelatinlerini takarken fark ettim telefonun arka sağ alt panelinde açıklık vardı cihazın bana ulaşmasını çok beklediğim için 1-2 hafta kullanayım sonra garantiye götürürüm diye düşündüm daha sonra evkura götürdüğümde Kvk yetkili servisiyle görüşmemi istediler telefonu garantiye yollamam için kutusu ve içindekiler ile birlikte onlara verdim bir kaç gün sonra cihaz takibinden baktığımda cihaz durumunda

[Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın onarımı, içinde yer alan anakartın değişimi ile yapılacaktır.Onarım işlemlerine başlanabilmesi için üreticiden anakart beklenmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.]yazıyordu.

ama telefonu gönderme sebebimin anakart ile hiçbir alakası yok neden cihaz durumuna böyle bir şey yazmayı gerek duymuşlar?

Ve Telefonum tahmini kaç günde gelir ?

İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

NOT:DOA değişimi için yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firestormqq -- 9 Haziran 2015; 14:00:23 >

• Kvk sizden hızlı çıktı arkadaşlar Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.