Şimdi Ara

sony xperia z3 su teması sonucu dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlarla beraber havuza gitmiştik suyun altında video çekelim dedik nede olsa su geçirmez su 1 metre falan 15 dk falan takıldık sürekli altta değil tabii arada bir çıkarıyorduk. Şimdi Telefonu çıkarttık hiçbir sorun yok yarım saat sonra telefon titremeye başladı bi 5 dk boyunca sonra kameranın ve flaşın üstü nemlenmişti(buhar,su damlası) akşama doğru düzeldi sabah uyandığımda elime aldım telefonu kısmi dokunmatiği arızalanmıştı ses kaldırma düğmesinin hizasında sola doğru bir çizgi şeklinde çalışmıyor orası ne yapsam ne etsem düzeltemedim şimdi bunu ne yapabilirim garantiye falan yollasam ne olur kvk da alıyor bence nasıl yollayacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooamazingoo -- 29 Ağustos 2015; 10:41:10 >

• Teleservice gotur onlar aliyorsa oraya garantiye ver. Kvk islemi baya uzatiyor.
    Muhtemelen yenisini verirler. Sivi temasi var derlerse dogru THHye para iadesi talebinde bulunmaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben direk aldigim yere yani bimekse verdim biz göndeririz Dediler daha beklemedeyim

• Telefon çalışır durumda ise büyük ihtimal basınç testini yapabilirler ve kaçak varsa yenisi ile değişimi mümkündür. Umarım kaçak vardır da uğraşmazsın hakem heyetleriyle falan.

• Kaçak derken ne demek istedin anlamadım. Telefon suya girince heryeri kapalıydıda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.