Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Spectre 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sony Xperia Z5 Spectre 1000 TL
    Sony Xperia Z5 Spectre modeli yeşil renktedir. 11.11.2017 tarihine kadar yani 1 ay daha Sony Türkiye garantilidir. Kutusu, garanti belgesi, orjinal şarj aleti, hiç kullanılmamış 1 adet cam filmi mevcuttur. Şu ana dek aldığım telefonları satarken hijyenik bulmadığımdan kulaklık vermem. Tamir görmedi, hiçbir parça değişmedi. Kırık, çatlak yok, kullanıma bağlı çizik ve ufak tefek deformasyonlar var. Satış sadece İstanbul içi elden mümkündür.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Kasım 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat abartı. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim yok. İyi forumlar
  • İstenildiği taktirde fotoğraf gönderebilirim.

• Hem kendinizi hem alicilari neden ugrastirma geregi duyuyorsunuz? Ilana fotograflari eklersiniz begenen iletisime gecer, begenmeyen baska ilanlara yonelir

• Beğenen uğraşır, beğenmeyen uğraşmaz birader. Senlik birşey yok, bak dalgana.

• Biz de onu diyoruz hocam foto koyun da beğenelim. Görmeden beğenmek nasıl oluyor? Bence fotoğraf olsa daha iyi olur. Zira ilana girme sebebim görmekti. Yoksa başlıkta yazıyor zaten geri kalan aşağı yukarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyleyse benim ilanlarımda aradığınızı bulamayacaksınız. Tüm teferruatlar mevcut, zaten fiyatı kafasına yatanla uyanmadan iletişim kurarım telefon üzerinden. Böylelikle görsel merakı da giderilir. Satış yapan benim, sen bu kadar kafana takma, satılır satılmaz bende işler böyle yürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GanjasCave

Beğenen uğraşır, beğenmeyen uğraşmaz birader. Senlik birşey yok, bak dalgana.

Tamam BİRADER..... Alisveris yapacak arkadaslarin nasil biriyle muattab olacagi az cok belli ona gore hareket ederek alisveris yapmaniz onerilir

• ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Gizlimiz saklımız yok, her şey meydanda. Senin gibi tavava yapanlara satışım da yok, tavrım da böyle.

• GanjasCave kullanıcısına yanıt
    Satisiniz ister olsun ister olmasin zaten ben tercih etmem sizin gibi biriyle alisveris yapmayi. Ilan basligini net bir sekilde yazarsiniz, iceriginde anlatirsiniz, fotograflari eklersiniz hesabina kitabina uygun olan iletisime gecme gayreti gosterir. Bos bos triplere girmenize gerek yok. Baska cevap vermeyecegim. Alisveris yapacaklara bol sans

• ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Birader sen yanlış bir isimle kaydolmuşsun foruma. Kamuyu Aydınlatma Platformu senin özelliklerine daha uygun. Herkese uyandırmalar yapmana gerek yok, kimse andaval değil. İçine sinmeyen, kafasına yatmayan, şüpheli bir durum gözlemleyen yahut tavrımı beğenmeyen başka ilanlara yönelebilir. Fotoğraf eklemek gibi âdetim yok, cihaza dair teferruatları belirttim. Kalkmış hala vay efendim öyle, yok olmadı şöyle yapıyorsun. Bak dalgana, karın ağrısı olma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.