Şimdi Ara

Sony xperia z5 ve hepsiburada hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar internette uzun bi araştırma yaptım ama dhye konu açıp direkt bilgi almadan içim rahat etmicek galiba. Bu hepsiburada sitesinde sony xperia z5 veya z3 plus teknosa, vatan gibi büyük marketlerdeki fiyatlarından çok çok daha aşşağıda bunun sebebini açıklar mısınız? Yani hepsiburadadan aldığım telefonun garantisiyle teknosadan aldığımın ne farkı var ürünler tamamen sıfır mı bu distribütör garantili olan ürünler ne oluyor telefon bildiğiniz üzere yüksek bir fiyata satılıyor daha ucuza almak bende isterim ama kafamda soru işaretleri kaldı sizden ricam bu ürünü hepsiburada veya n11 den alsam bir sıkıntı çıkar mı güvenilir olur mu açıklarsanız çok sevinirim bu işlerden pek anlamadığım için sizlere sormak istedim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• Hepsiburada dan alan çok arkadaş var, ürünler Sony euroasia - KVK garantili, boş yere teknosadan alma, 650TL fiyat farkı var. Teknosada 10 telefon satacağıma 1 telefon satarım aynı kârı yaparım mantığı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demente

Hepsiburada dan alan çok arkadaş var, ürünler Sony euroasia - KVK garantili, boş yere teknosadan alma, 650TL fiyat farkı var. Teknosada 10 telefon satacağıma 1 telefon satarım aynı kârı yaparım mantığı var.

Güvenilir diyorsun yani ilk defa böyle bir alışveriş sitesinden alışveriş yapacağım da harcayacağım miktarda yüksek olduğu için biraz kaygılıyım hani olurda bi sıkıntı olursa kargo aşamasında falan site gerekli desteği sağlıyor mu?
  • Tehlikely kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada Kanal D'nin sahibi Aydın Doğan'ın alışveriş sitesi ve çok köklü bir firmadır. Sahte ürün çıkma ihtimali yoktur. Yani güvendiğim 3-4 online satıcıdan biridir. Yıllardır alışveriş yaparım, daha hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tehlikely
    Hepsiburada da iki çeşit satış var. Bir kendi stoklarından gönderim, bunun satıcısı hepsiburada olarak geçer ve onun fiyatına baksan Z5'in fiyatı teknosa ile aynıdır, bir de site üzerinde dükkan açmış satıcılar (gittigidiyor mantığı) bunlarda da gittigidiyordaki gibi gelen ürünü onaylama yoktur, hepsiburada'nın 14 gün kolay iade taahüdü geçerlidir, iade etmek isterden satıcıyla iletişime geçip iade edebilirsin.
    Eğer cep telefonu alacaksan telefon geldiğinde hemen sim kart takma ve biraz test edip kullan, sonuçta 14 gün iade hakkın var, içine yatarsa sim kartı takıp kullanmaya başla. Çünkü tüketici kanununda iade için "olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir" yazıyor ve sim kart takarsan satıcılar bu cümlenin altına sığınarak ürün ikinci el oldu diyerek iadede sıkıntılar çıkartabiliyor.

@Suyheuti
    Evet sahte ürün yok ama ceptelefonunda çok fazla paralel ithalat ürün var, paralel ithalat istemeyenlerin buna dikkat etmesi gerekiyor. Xperia Z5'in paralel ithalatı Türkiye'ye gelmedi çok şükür. Zaten distribitör fiyatları çok düşük, paralel ithalat gelse iş yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demente -- 24 Mart 2016; 15:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben xperia z3 almıştım hepsiburada'dan. Çakma mal vs de göndermediler zaten. Sadece garanti meselesi biraz sıkıntı oldu çünkü euroasia denen şeyin Türkiye'deki temsilcisi hakkında ne yazmışlar bir açıp okuyun isterseniz. İnsanlar öyle sinirli ki onlara karşı, servisin sahibini buldukları anda vuracaklar sanki.

Neyse ki Beylikdüzü'nde butik bir servis bulmuştum da yaptırmıştım. Ama şu da var. Telefonun ekranın kırılması gibi olayları Sony'nin resmi yetkili servisi de bakmaz, garanti dışı bırakır. Bir tek su geçirme meselesi ve kendinden deforma olmuş durumlar için garanti verirler her zaman için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.