Şimdi Ara

Sony Xperia Z6 - Z6 Compact Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Sony xperia Z3 telefonum sabah yere düştü ve dokunmatiğin bir şeridi işlemez hale geldi. Telefon kullanılabiliyor ama bir şey yazarken zorlanıyorum ekranı falan çevirmek zorunda kalıyorum. Neyse, bakayım dedim öylesine xperia Z5 premium falan kaç paraymış diye. Bir de kafama esti Xperia Z6 gibi yeni bir telefon çıkartıyorlar mı acaba diye merak ettim.
    Google'a yazdım ve meğerse Sony bunun hazırlığını yapıyormuş. Adamlar 6 ayda bir yeni telefon çıkartıyor enteresan gerçekten.
    Shift Delete bu konu hakkında bir yazı yazmış ve sanırım Mayıs ayında tanıtacaklarmış. Z6 Premium'un çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş.
    Bu başlık burada kalsın, çıktığı zaman buradan yürürsünüz.
    http://shiftdelete.net/xperia-z6-ozellikleri-nasil-olacak-67750

• Z Serisi bitti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi sözlükten baktım şimdi xperia x'in entrylerine onlar da öyle yazmış evet. sonradan vazgeçmişler sanırım. xperia x performance çıkacakmış ama ön tanıtım videosundan anladığım sony'nin amiral gemisi halen xperia z5 premium.
  • Hocam öncelikle çift sayılı modellere compact modeli çıkarılmıyor. Shift delete de baya bi sıkmış. Z2den beri 3 gb ram koyarken z6da birden 5 mi koyacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z serisi bitti artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.