Şimdi Ara

SONY XPERIA ZL ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forest_law

öncelikle çok teşekkür ederim.hiç bir yerde bulamadığım uygulamayı sizin sayenizde temin ettim.çok sağol kardeşim...
    linkteki uygulamaları teker teker kurdum ama çalışmadı (bilinmeyen hata)otomatik olarak yeniden başlatılacak diye bir uyarı verdi.nedeni ney acaba? Xperia Z (SO-02E) ntt docomo serisini kullanıyorum.dahili kızılötesi portu mevcut.faakat uygulamayı hiç açmadı.....Xperia ZL nin sdcard dosyasındaki Android/data/com. ile başlayan uygulamaya ait klasörüde gerekli olabilir diye düşünüyorum eğer data kısmında öyle bir klasör varsa onun da kopyasını paylaşabilirmisin.veya Android/obb/ kısmında da olabilir bu remote control uygulamasına ait dosya.

rica ederim.
    bildiğim kadarıyla Z de kızıl ötesi yok.
    app lerin yetkilerini umarım vermişsindir.
    bahsettiğin klasörlerde sadece benim yüklediğim programların uzantıları mevcut.
    system app lerle ilgili birşey yok.

• Benim Xperia Z japonya için üretilen özel yapım. modeli So-02e.yani kızılötesi varda ben bu yetki vermişsindir dediğin kısmı anlamadım.superuser(root) yetkisi istemedi.başka yetki varsa nasıl vereceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim Xperia Z japonya için üretilen özel yapım. modeli So-02e.yani kızılötesi varda ben bu yetki vermişsindir dediğin kısmı anlamadım.superuser(root) yetkisi istemedi.başka yetki varsa nasıl vereceğiz.

apk yı root explorer ile system/app içine at dosya yetkilerini şöyle ayarla:

permissions
    owner * *
    group *
    others *

change owner: ikisini de root olarak seç
  • AnTuTu test sonucu 4.1.2 de aldiğim sonuç.
     SONY XPERIA ZL ANA KONU
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

GPS uydularına 2saniyede bağlanıyor. Kullanığım program navitel
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

WiFi'den download ve upload hızı 45mbit seviyesinde.
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 21 Temmuz 2013; 16:37:16 >

• quote:

Benim Xperia Z japonya için üretilen özel yapım. modeli So-02e.yani kızılötesi varda ben bu yetki vermişsindir dediğin kısmı anlamadım.superuser(root) yetkisi istemedi.başka yetki varsa nasıl vereceğiz.

So-2E modelinde kızıl ötesi hakkında bilgi yok

http://www.kyoex.com/docomo-sony-so-02e-xperia-z/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 21 Temmuz 2013; 17:16:06 >
  • Apk yi kurduktan sonramı,önce mi yetki verecem
    Permissions
    Owners **
    Group *
    others *
    Birde change owner: ikisini de root olarak seç derken anlamadım. Kusura bakma kardeş ben bu işlerde yeniyim.adım adım ve detaylı anlatıma ihtiyacım var senide meşgul ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Apk yi kurduktan sonramı,önce mi yetki verecem
    Permissions
    Owners **
    Group *
    others *
    Birde change owner: ikisini de root olarak seç derken anlamadım. Kusura bakma kardeş ben bu işlerde yeniyim.adım adım ve detaylı anlatıma ihtiyacım var senide meşgul ediyorum.

apk dosyalarını system/app klasörüne kaydettikten sonra
    root explorer programıyla apk nın üstüne basılı tuttuğunda şu menü çıkmakta:
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

permission'u seçtinde şu ekran çıkıyor ve yetkiler aynı görüntüde ki gibi olmalı:
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

Ayarlar menüsünde change owner var onun ayarı da şöyle:
     SONY XPERIA ZL ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 22 Temmuz 2013; 20:12:48 >

• Cihazı nereden, ne kadara aldınız hocam?
  • pupsik P kullanıcısına yanıt
    dediğiniz şekilde yaptım ama bi türlü remote control uygulamasını açmadı.
    bu arada Xperia Z so-02e kızılötesi portunu gösteren link:http://www.sonymobile.co.jp/xperia/docomo/so-02e/design/parts.html SONY XPERIA ZL ANA KONU SONY XPERIA ZL ANA KONU SONY XPERIA ZL ANA KONU
     SONY XPERIA ZL ANA KONU SONY XPERIA ZL ANA KONU SONY XPERIA ZL ANA KONU

• A.E.C kullanıcısına yanıt
    LTE modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 24 Temmuz 2013; 16:49:29 >
  • eyvAllah hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.