Şimdi Ara

sony xperiaz2 mi htc one m8 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir süredir araştırıyorum z2ye gelen şikayetlerin haddi hesabı yok internet bağlantısı video-foto çekerken donma en çok şikayetlerden m8e tek şikayet arka kemarasının çizilmesi oda korunur yani m8in kamera pikseli düşük görünüyo ama çekim derinlik baya güzel
  • Ben olsam m8 alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım elde daha rahat tutulabilmesi ve ekran kalitesi için m8,
    fiyatı sağlamlığı batarya performansı ve ram kapasitesi için z2. Ben olsam daha rahat tutulabildiği için m8 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam z2 alırım
  • z3 yazmadığın için m8 tercihim olurdu.
  • M8 cok stabil güzel ve kullanıslı bir cihaz ayrıca saglamda ama o super cıkan test sonucları için performans modunu secıyorsun ve htc nın kamera ıle bırlıkte yaptıgı en buyuk hata olan batarya sorunu var 2600 bence cok cok az . ayrıca Türkiyede nedenini hala çözemeiğim şekilde cok pahalı cihazlar satıyor htc .
    Xperia Z2 bazı sorunları olsada M8 kadar saglam ve belkıde stabıl olmasa bıle gerek donanım gerekse yazılımda ayrıca son zamanlarda dusen fıyatıyla super alınabılecek bir telefon.
    Sony htc dıye kapısmayalım. bu arada hatırlatayım ıstersen m9 bekle kamera olayını sonyden lens alarak halledecekmıs htc anlasma yapmıstı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.