Şimdi Ara

Sony Xpreia Z3 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralık ayında Honk Kong tan 2 adet z3 aldım ve hala lollipop güncellenmesi gelmedi pcye de bağladım hiç bir şey yok ne yapabilirim cıldırcam

• Bana da almanyadan geldi z3. 4.4.4 yüklü. bugün android yeni sürüm güncellemesi geldi yüklemeye korkuyorum. telefonu daha pasaporta kaydetmedim. bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilirmisin?
  • sabata21 S kullanıcısına yanıt
    eğer sim kart takıp bir operatörden çektiyse ülkemizdeki geçmiş olsun telefon 1 ay olmadan kapanır btk ya kayıtlı olmadığı için söliyim
  • Kapandıktan sonra pasaport kaydı yapabiliyorsunuz. Birde güncellemeyi yaparsam bi sorun olur mu kayıtta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bilgi için. güncellemeyi yaptım. hiç bir sorun çıkmadı lolipop 5.02 ye güncellendi.
  • G3 alaydınız bunlar başınıza gelmezdi sony fangays
  • Dün lollipop güncellemesi geldi kusura bakmayın internet yoktu dönemedim ama abimin telefonuna gelmedi hala

• Arkadaşlar merhaba.iki hafta önce dubaiden telefonu geldi güncelleştirme ve ok yaptm sıkıntı yoktu fotoğraf çekeyim dedim ön kamera iyi çekiyo ama arka kameraya geçince simsiyah.yeniden başlat aç kapa fabrika ayarı geri dön hepsini denedm ama yok arka kamera anca sanki objektifimn onunde bişi varmı karanlıktaymış gibi ama tuşlar filan görünüyo anlamadım noluyo bilen var mı acaba? Daha kullanmadım hiç telefonu yaa
    ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dygpx -- 13 Haziran 2015; 12:27:15 >
  • Bilen yok mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.