Şimdi Ara

Sony XSGTX121LS + XMGTR3301D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhan34

hayırlı olsun. imkan bulursan woofer ı portlu bi woofer la değiştirip sistemi test et bence.
    Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-sifir-sound-magus-30cm-1000-watt-sabwoofer-kabinli-139143789/detay

Bu woofer ile denedim. Tek de dinledim ikisini beraber bağlayıp da denedim ama bununla pek fark yapmadı nedense. 250 Watt Rms idi sanırım.

Portlu woofer alabilirim aslında. Almaktan ziyade kabin alıp kendi wooferımı kullanabilirim ama yer sıkıntım olduğu için bununla yetinmek zorundayım.

• Wooferda port olmadığı için istediğim gibi bas alamıyorum. Kendine göre çok iyi çalışıyor ama beni tatmin etmiyor. Bu amfi ile en iyi bası sizce hangi woofer verir. 2 ohm'da 600 watt veriyordu sanırım rms olarak. Çift bobin portlu bir woofer ile değiştirmeyi düşünüyorum. Varsa birkaç tavsiye verir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

Wooferda port olmadığı için istediğim gibi bas alamıyorum. Kendine göre çok iyi çalışıyor ama beni tatmin etmiyor. Bu amfi ile en iyi bası sizce hangi woofer verir. 2 ohm'da 600 watt veriyordu sanırım rms olarak. Çift bobin portlu bir woofer ile değiştirmeyi düşünüyorum. Varsa birkaç tavsiye verir misiniz.

http://www.sanalpazar.com/Jbl-Box-8p-Gto-804-320-Cm-Subwoofer-800-Watt-Kabinli__isp7128150

bende yukardaki linkteki woofer var. daha önce bahsettiğim gibi ben sony istemiştim ama tesisatçı bunun küçük olmasına karşın 30 cm lik kısa kabin sonyden daha iyi bas verdiğini söylemişti ve bana bunu satmıştı. yaptığımız deneme de dediği gibiydi. bagajda az yer kaplaması da büyük avantaj. bence bunu bi test et.

• quote:

quote:

Wooferda port olmadığı için istediğim gibi bas alamıyorum. Kendine göre çok iyi çalışıyor ama beni tatmin etmiyor. Bu amfi ile en iyi bası sizce hangi woofer verir. 2 ohm'da 600 watt veriyordu sanırım rms olarak. Çift bobin portlu bir woofer ile değiştirmeyi düşünüyorum. Varsa birkaç tavsiye verir misiniz.

http://www.sanalpazar.com/Jbl-Box-8p-Gto-804-320-Cm-Subwoofer-800-Watt-Kabinli__isp7128150

bende yukardaki linkteki woofer var. daha önce bahsettiğim gibi ben sony istemiştim ama tesisatçı bunun küçük olmasına karşın 30 cm lik kısa kabin sonyden daha iyi bas verdiğini söylemişti ve bana bunu satmıştı. yaptığımız deneme de dediği gibiydi. bagajda az yer kaplaması da büyük avantaj. bence bunu bi test et.

Açıkcası JBL adı var ama ben wooferımın bundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bagajda stepne vardı onu indirip lastik tamir tüplerinden almayı düşünüyorum. O yüzden normal boyutlarda portlu bir kabini olan 30 cm birşey arıyorum. Aslında kabin alıp kendi wooferımı portlu yapsam istediğim sesi alabilirim ama garantisi olan wooferı bozmak istemiyorum o yüzden satabilirsem satacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-alpine-swr-1243d-tip-r-subwoofer-127754695/detay/

Bu ilgimi çekti ama hemen sisteme ekleyemem. Yılbaşından sonra filan bunu alsam en azından yaza kadar arabaya yerleştiremem. Güzel bir de kabin bulmam gerek.

4 + 4 ohm yazıyor amfinin iki çıkışını bağlasam tam 600 watt ile besleyebiliyorum.

• ben bagajımda sizdeki sonyi de denediğim için jbl den memnunum. benim tavsiyem oto ses sistemi işi yapan bi yerde bir kaç woofer ı denemeniz. sökme takma işi yok zaten. kabloyu dokundurmak yetiyor. aracım megan 2 sedan. sesi fazla açamıyorum çünkü her yeri zangırdıyor o zaman. ön kapılarda jbl 13 cm mid takımı var. düğün salonu gibi aracın içi. link verdiğiniz alpine lar 10 cm yazıyor. boyutları çok küçük olunca nasıl bir ses verir bilemiyorum.
  • quote:

ben bagajımda sizdeki sonyi de denediğim için jbl den memnunum. benim tavsiyem oto ses sistemi işi yapan bi yerde bir kaç woofer ı denemeniz. sökme takma işi yok zaten. kabloyu dokundurmak yetiyor. aracım megan 2 sedan. sesi fazla açamıyorum çünkü her yeri zangırdıyor o zaman. ön kapılarda jbl 13 cm mid takımı var. düğün salonu gibi aracın içi. link verdiğiniz alpine lar 10 cm yazıyor. boyutları çok küçük olunca nasıl bir ses verir bilemiyorum.

Bugün hangi ustaya gitseniz size almayacağınız bir ürünü denetir ki? Almayacağım diyorum çünkü internetteki taksit vb. olanaklar malum. Alpine 10 cm değil 12 inç yani 30 cm. Uygun bir kabin ile çok iyi olacağını düşünüyorum 20 cm JBL ile kıyaslanamaz bence. Benim sadece bagaj kapağında biraz ses oluyor onun dışında önde özel kapı cepleri var 16 cm mid takımı takılı cızırtı vb. yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yapma Allah aşkına. önce satın al sonra dene diye bir şey mi var. denemeden satın alman gereken iki ürün var sadece. biri prezervatif, diğeri iç çamaşırı. onun haricindeki bütün ürünler önce denenir, memnun kalınırsa, fiyat uygun ise satın alınır. insanlar mağazalarda denedikleri ürünleri internette bulup sipariş veriyor artık. almayacağım ürün diyorsunuz ama birincisi satıcı almayacağınızı bilmiyor, ikincisi internetteki taksiti sanayi esnafı da yapıyor artık kredi kartına. ben 9 taksitle yaptırdım zira. ve internetteki fiyattan fazlasını vererek yaptırdım çünkü internetten çok fazla alışveriş yaptım, haliyle çok fazla problemle karşılaştım. bazen güven, itimat, samimiyet paranın önüne geçebiliyor. hani bazen bir satıcı dükkan önünden geçerken size ısrar eder, bir bakın der, siz dersiniz ya almayacam. o da der almamanız önemli değil bi bakın. öyle esnaflar var halen çok şükür. biri denetmezse diğeri denetir. benden söylemesi. saygılar bizden

• hem sen ordu'dasın galiba. ben samsundayım. yolun düşerse gel. benim tesisatçıya götürecem seni. orada dene deneye bildiğin kadar.
  • quote:

hocam yapma Allah aşkına. önce satın al sonra dene diye bir şey mi var. denemeden satın alman gereken iki ürün var sadece. biri prezervatif, diğeri iç çamaşırı. onun haricindeki bütün ürünler önce denenir, memnun kalınırsa, fiyat uygun ise satın alınır. insanlar mağazalarda denedikleri ürünleri internette bulup sipariş veriyor artık. almayacağım ürün diyorsunuz ama birincisi satıcı almayacağınızı bilmiyor, ikincisi internetteki taksiti sanayi esnafı da yapıyor artık kredi kartına. ben 9 taksitle yaptırdım zira. ve internetteki fiyattan fazlasını vererek yaptırdım çünkü internetten çok fazla alışveriş yaptım, haliyle çok fazla problemle karşılaştım. bazen güven, itimat, samimiyet paranın önüne geçebiliyor. hani bazen bir satıcı dükkan önünden geçerken size ısrar eder, bir bakın der, siz dersiniz ya almayacam. o da der almamanız önemli değil bi bakın. öyle esnaflar var halen çok şükür. biri denetmezse diğeri denetir. benden söylemesi. saygılar bizden

quote:

hem sen ordu'dasın galiba. ben samsundayım. yolun düşerse gel. benim tesisatçıya götürecem seni. orada dene deneye bildiğin kadar.

Ya kusura bakmayın da işin içinde biri iyi olmayınca ister istemez genelleme yapılıyor. Gidince bakarım birkaç müzik markete belki takas eden de çıkar dediğiniz gibi. Taksit olayını peşin fiyatına yapmıyorlar diye interneti tercih ediyordum. Çok şükür şimdiye kadar da büyüğünde küçüğünde alışverişlerimin herhangi birinde sorun yaşamadım.

Seçeneklerime birkaç da kicker ekledim aklıma yatan linkleri buraya atarım.

• quote:

senn aracına ne iyi bass bence jbl gt5 12" olur fakat alırken seri numarasına fatura kestir çok fazla çakma ürünü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

senn aracına ne iyi bass bence jbl gt5 12" olur fakat alırken seri numarasına fatura kestir çok fazla çakma ürünü var

JBL her yerde var. Ben biraz farklı birşey istiyorum. Mesela o alpine güzel ama kabin filan olsa daha iyi olurdu o yüzden vazgeçtim. Orjinal kabinli modeller daha güzel oluyorlar. Mesela Rockford Fosgate PL1-210 ilgimi çekti. Bagajı çok işgal eder ama idare edilebilir. Hem iki woofer var. Amfiye 4 + 4 ohm bağlarsam 300 Watt x 2 RMS verir sanırım. Eğer öyle olursa çok güzel olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

JBL her yerde var. Ben biraz farklı birşey istiyorum. Mesela o alpine güzel ama kabin filan olsa daha iyi olurdu o yüzden vazgeçtim. Orjinal kabinli modeller daha güzel oluyorlar. Mesela Rockford Fosgate PL1-210 ilgimi çekti. Bagajı çok işgal eder ama idare edilebilir. Hem iki woofer var. Amfiye 4 + 4 ohm bağlarsam 300 Watt x 2 RMS verir sanırım. Eğer öyle olursa çok güzel olmaz mı?

o amfi toplamda 330 watt rms üretir 2 kanalı köprüle öyle bağlamayı dene birde

jbl her yerde var ama ne kadar orjinal orası tartışılır

orjinal jbl fiyatı 160 lira devlet vergisi vs derken 200 liradan aşşağıya bulamazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

o amfi toplamda 330 watt rms üretir 2 kanalı köprüle öyle bağlamayı dene birde

jbl her yerde var ama ne kadar orjinal orası tartışılır

orjinal jbl fiyatı 160 lira devlet vergisi vs derken 200 liradan aşşağıya bulamazsın

Amfide köprüleme özelliği yok. Özelliklerinde 330 Watt 4 ohm yazıyor 600 watt 2 ohm yazıyor. Tam olarak nasıl ne veriyor bilmiyorum. Rockford Fosgate çok güzel ama o kadar büyük alamam sanırım kicker benzeri orjinal kabinli wooferlara bakıyorum. JBL deneyeceğim bi tane mümkün olursa ona göre alabilirim.

• quote:

Amfide köprüleme özelliği yok. Özelliklerinde 330 Watt 4 ohm yazıyor 600 watt 2 ohm yazıyor. Tam olarak nasıl ne veriyor bilmiyorum. Rockford Fosgate çok güzel ama o kadar büyük alamam sanırım kicker benzeri orjinal kabinli wooferlara bakıyorum. JBL deneyeceğim bi tane mümkün olursa ona göre alabilirim.

1 tane + ve eksiyi bir birine bağla en sol ve sağdaki + ve eksiyi bassa bağla köprülemiş olursun

• quote:

quote:

1 tane + ve eksiyi bir birine bağla en sol ve sağdaki + ve eksiyi bassa bağla köprülemiş olursun

Normalde köprülenebilir amfilerde yazmıyor mu özellik olarak? Aksi bir iş yapmayalım.

• quote:

Normalde köprülenebilir amfilerde yazmıyor mu özellik olarak? Aksi bir iş yapmayalım.

sony türkiye dist. ara bi sor bakalım ne diyecekler ama bildiğim adarıyla kanalları birleştirmeden +en dıştaki + ya eksiyide en dıştki eksiye takarsan köprülemiş olursun yani amfinin desteklemesi gerekir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.