Şimdi Ara

Sony yeni güncellemelerde istenilen önemli özellikler için anket yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam anket yaptida sonuc???

Anket nezaman sonuclanacak?
    Anket soncuna gore cikan sonuclari nezaman devreye alacaklar?

Birde su var. Habi geriye uyumlulum desteklenmiyordu? Okadar kolay degildi. Ne degistide simdi geriye donuk destek verilecek???

Sony hep ayak oyunlari derdinde. Plustada yaptilar bi numara cikmadi. Bundanda umudum yok ama insallah artk bazi yanlislardan donerler.

• Oyumu kullandım aslında ps1 klasiğine girmez ama ps1 de "beyblade" oyunu vardı ki onun verdiği mutluluğu hiç birşeyde alamazdım. Geceleri rüyama filan giriyordu. Keşke onu oynatabilme şansı verseler ps4 üzerinden. Onun dışında klasör ve kütüphane silme seçeneği çok iyi olur.
  • kesinlikle psn id degisimi
  • Media player'ı adam etseler ya. Bir sony ürününde sony patentli dts ses alamıyoruz. Şaka gibi.
  • Valla cogusu Benin icin onemli ozellikler degil birtek ps1,ps2 klasiklerini eklesinler bana yeter.Ps4 umde Crash bandicoot,final fantasy 7 falan oynamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrimiçi ve çevrimdışı bildirim gelsin kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Oyumu kullandım aslında ps1 klasiğine girmez ama ps1 de "beyblade" oyunu vardı ki onun verdiği mutluluğu hiç birşeyde alamazdım. Geceleri rüyama filan giriyordu. Keşke onu oynatabilme şansı verseler ps4 üzerinden. Onun dışında klasör ve kütüphane silme seçeneği çok iyi olur.

Bu değil mi hocam Benim biraderde çok severdi hastasıydı hatta bunun, ne kadar bakkal çakkal işleri var hepsine o giderdi ona bunu oynatayım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Sony de ki çakallığa bak ankete PS1, PS2 klasikleri diye seçenek koymuş. Nedense bu iki seçenek anketin üst sıralarında yer alacakmış gibi bir his var içimde. Sony ye kolay para kazanmak tatlı geldi. PS3 remasteredleri bıraktı PS1 remasteredlere göz dikti simdi. Yeni nesil konsol diye aldık, nostalji makinesi çıktı alet.

• Gercekten merak ediyorum psn nicki degisimi neden bu kdr zor vede bir türlü gelmiyor?

Ayrica şu ana menude neden herseyi birarada yan yana görmek zorundayiz?

Hakikaten anlamak zor..

• Bunlardan once oncelikli olarak yasal olan hdd degisiminde her modeli destekleyecek bi yazilim yayinlasinlar.Yasal olarak bize birakilan degisime hemen ,her model hdd desteklenmeyebilir ibaresi koyacagina bi zahmet test edip onayli liste verseydi.
    Forumda ki Rehberden yararlanip 2 TB seagate HDD aldim icinden samsung ST2000LM003 model hdd cikiyor.Bu modelde calisma esnasinda ses cikiyor Ps4 ten gelen DIT sesi konusunda paylasmistim.Ps4 HDD noise olarak ararsaniz bunla ilgili konulari gorebilirsiniz.Yabanci forumlarda uzun arastirmalarim sonunda bu modelden 2. Hdd alip ayni sorunu yasayan kisi, ps4 le gelen hdd yi geri takinca ses gelmiyor ama bu modelde ses geliyor diyor.Once bi su hdd uyumlulugunu yazilimlarinda bi gelistirsinler.

Bu istek listesi danisikli dovus misali aynini Plus oylamasi denen sacmalikta yaptilar.

Oraya OTHER secenegi koyup asil istedigimizi sormak gercegi ve samimiyeti yansitir ,bunlar yapmak istedigimiz sizde istermisiniz demek bunlardan birini istemek zorundasin demek yansitmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 25 Ekim 2015; 23:47:24 >

• SONY 'nin resmi sitesinde ülkemizde gözüken ŞU RESİMDEKİ ŞEY (gerçekten) ''ÜLKEMİZ''E GELSİN; Bi de kredi kartı sorunu çözülsün başka da bişey istemiyorum
     Sony yeni güncellemelerde istenilen önemli özellikler için anket yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 26 Ekim 2015; 0:16:36 >

• Download hızlarını ellemiyolar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Oyumu kullandım aslında ps1 klasiğine girmez ama ps1 de "beyblade" oyunu vardı ki onun verdiği mutluluğu hiç birşeyde alamazdım. Geceleri rüyama filan giriyordu. Keşke onu oynatabilme şansı verseler ps4 üzerinden. Onun dışında klasör ve kütüphane silme seçeneği çok iyi olur.

Bu değil mi hocam Benim biraderde çok severdi hastasıydı hatta bunun, ne kadar bakkal çakkal işleri var hepsine o giderdi ona bunu oynatayım diye

Buydu hocam buydu ağlatacaksınız beni. :( Bütün mahalleden büyüklü küçüklü herkes bizim eve toplanır oynardık ama benim sıram değişmezdi hiç 2. kol değişirdi. Neden bu oyun bu kadar bağımlılık yapmıştı hala bilmiyorum ama.. Hocam sizin bilader ben değilimdir dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli mehmet

Valla cogusu Benin icin onemli ozellikler degil birtek ps1,ps2 klasiklerini eklesinler bana yeter.Ps4 umde Crash bandicoot,final fantasy 7 falan oynamak istiyorum.

Ps3 u pas gectigim icin,

God of war1-2
    ICO,
    Shadow of colossus,
    Metal gear solid,
    Sly cooper,
    Ratched and clank
    .....

Daha pek cok oyun cikarilabilir vr cikarsada kesin satar bu oyunlar...

Benim gibi yasi ilerlemis pekcok kisi grafikleri pek takmiyor. Bu nedenle hd vermese bile raziyim. Sadece para icin yine kan emme moduna girmesinler yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 26 Ekim 2015; 6:19:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Buydu hocam buydu ağlatacaksınız beni. :( Bütün mahalleden büyüklü küçüklü herkes bizim eve toplanır oynardık ama benim sıram değişmezdi hiç 2. kol değişirdi. Neden bu oyun bu kadar bağımlılık yapmıştı hala bilmiyorum ama.. Hocam sizin bilader ben değilimdir dimi.

O da arkadaşlarını toplar oynarlardı ben antremandayken.Gelince kovalardım tabi hepsini Yok benim biraderin psn nicki farklı hocam

• Anket yapmaya ne gerek var ? Makineni satın alan kullanıcıları sevindirmek için 2-3 güncellemeyle hepsini getir.
  • çevrimdışı gözük seçeneği başta olmak üzere hepsi
  • Download bittikten sonra sistemin otomatik kapatılması var mı acaba sıklarda?

• Oraya harici hdd desteğinide eklesinler rakibi XO 16TB'a kadar destek veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.