Şimdi Ara

Sony, Yeni PS4 Modelinin Bu Hafta Duyurulacağını Onayladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Witcher 3'ün grafiklerindeki düşüşü fark etmediniz galiba. Yoksa oyun nasıl bu kadar yağ gibi oldu. Ben ilk çıktığındaki zırh görünümleri olsun,çevre görünümleri olsun şimdiki hali ile kıyaslayabiliyorum. Arada çok fark var. Özellikle son yamalar ile gerçekten çok yumuşak görüntüye sahip oldu oyun. Çok daha akıcı oldu. Fakat biraz detaylardan kısıldı. Gönül ister ki ilk tanıtımının yapıldığı gibi akıl almaz olsun ama olmuyor. Sonuçta konsolun gücü de bir yere kadar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stun

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ps3 8 sene gitmişmiş kardeşim 8 sene önceki oyunla şimdiki oyunlar bir mi artık her oyuna downgrade yapılıyor şimdi konsolların gücü yetmiyor mecbur yeni konsol gelicek</blockquote>

her oyuna downgrade mi yapılıyor uncharted 4 the order 1886 bloodborne batman arkham knight hiçbiri downgrade yemedi işkembeden sallamayın her oyuna yapılıyor diye</blockquote>

La sen şimdi bu konsolların yeterlimi olduğunu demeye çalışyosun yanii,Daha geçen witcher 3 oynarken yavaşlamalar oluyordu,istediğini söyle bu konsollar fps olarak yetersiz.Daha 30 fps de bile stabil kalmıyor alet,60 fps için 900p ye çözünürlük düşüyor falan filan iştee yaa..</blockquote>

daha geçen ne zaman ? goty sürümünü aldım oynuyorum tertemiz .. çıkıştakı yagmur yagınca gelen fps sorunlarını çözmüşler. fps olarak hiçbir sıkıntısı yok.. yalan atmayın .. yamayla çözülebiliyor bunlar..

Yav yuh hocam bu kadar savunmayın bu konsolu yaa, Bu kadarmı kazık yemeyi seviyorsunuz bide yalancı yaptın bizi,Ben şimdiye kadar ps4'te bi ton oyun oynadım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, Ben neden yalan atim olan bu zaten, asıl siz milleti kandırmayı bırakın birçok oyunda Frame rate sabit değil. Ben çok sıkı bir konsol oyuncusuyum ama konsoluma hiçbir zaman sizin gibi eksikliklerini örterek bağlanmadım bağlanamamda yapım müsait değil.. Alın buda kanıtım PSN adresim= alimzorlukol Belki PC oyuncusudur yalan atıyor dersiniz,yalancıyım ya ben...

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: stun

Ps3 8 sene gitmişmiş kardeşim 8 sene önceki oyunla şimdiki oyunlar bir mi artık her oyuna downgrade yapılıyor şimdi konsolların gücü yetmiyor mecbur yeni konsol gelicek</blockquote>

her oyuna downgrade mi yapılıyor uncharted 4 the order 1886 bloodborne batman arkham knight hiçbiri downgrade yemedi işkembeden sallamayın her oyuna yapılıyor diye</blockquote>

La sen şimdi bu konsolların yeterlimi olduğunu demeye çalışyosun yanii,Daha geçen witcher 3 oynarken yavaşlamalar oluyordu,istediğini söyle bu konsollar fps olarak yetersiz.Daha 30 fps de bile stabil kalmıyor alet,60 fps için 900p ye çözünürlük düşüyor falan filan iştee yaa..</blockquote>

daha geçen ne zaman ? goty sürümünü aldım oynuyorum tertemiz .. çıkıştakı yagmur yagınca gelen fps sorunlarını çözmüşler. fps olarak hiçbir sıkıntısı yok.. yalan atmayın .. yamayla çözülebiliyor bunlar..</blockquote>

Yav yuh hocam bu kadar savunmayın bu konsolu yaa, Bu kadarmı kazık yemeyi seviyorsunuz bide yalancı yaptın bizi,Ben şimdiye kadar ps4'te bi ton oyun oynadım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, Ben neden yalan atim olan bu zaten, asıl siz milleti kandırmayı bırakın birçok oyunda Frame rate sabit değil. Ben çok sıkı bir konsol oyuncusuyum ama konsoluma hiçbir zaman sizin gibi eksikliklerini örterek bağlanmadım bağlanamamda yapım müsait değil.. Alın buda kanıtım PSN adresim= alimzorlukol Belki PC oyuncusudur yalan atıyor dersiniz,yalancıyım ya ben...

Mesele senin pc veya konsol oyuncusu olman değil yaptığın yorum abuk subuk her çıkan oyun downgrade yiyor demişsin. Cevabını almışsın meseleyi yok fps yok siz kazık yemeye çalışıyorsunuz yok konsolun eksiklerini örmeye çalışıyorsunuz diyerek saptırma

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: stun

daha geçen ne zaman ? goty sürümünü aldım oynuyorum tertemiz .. çıkıştakı yagmur yagınca gelen fps sorunlarını çözmüşler. fps olarak hiçbir sıkıntısı yok.. yalan atmayın .. yamayla çözülebiliyor bunlar..</blockquote>

Yav yuh hocam bu kadar savunmayın bu konsolu yaa, Bu kadarmı kazık yemeyi seviyorsunuz bide yalancı yaptın bizi,Ben şimdiye kadar ps4'te bi ton oyun oynadım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, Ben neden yalan atim olan bu zaten, asıl siz milleti kandırmayı bırakın birçok oyunda Frame rate sabit değil. Ben çok sıkı bir konsol oyuncusuyum ama konsoluma hiçbir zaman sizin gibi eksikliklerini örterek bağlanmadım bağlanamamda yapım müsait değil.. Alın buda kanıtım PSN adresim= alimzorlukol Belki PC oyuncusudur yalan atıyor dersiniz,yalancıyım ya ben...</blockquote>

Mesele senin pc veya konsol oyuncusu olman değil yaptığın yorum abuk subuk her çıkan oyun downgrade yiyor demişsin. Cevabını almışsın meseleyi yok fps yok siz kazık yemeye çalışıyorsunuz yok konsolun eksiklerini örmeye çalışıyorsunuz diyerek saptırma

Yoo ben onları demedim,onu en ustteki baska bir arkadas dedi,ben witcher 3'ten bahsettim,Fps sorunlarindan bahsettim..Haha sen beni omu sandin...Ben frame rate'in yetersizliğinden bahsediyorum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.