Şimdi Ara

Sony yeniden yükselişte, ikinci çeyrek raporunda 665 milyon dolar kâr açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bu dünyaya lazımsın..Türk toplumunu teknolojiyle tanıştıran firmasın sen..En çok bize lazımsın belki de..Walkmanlerin,müzik setlerin,video kameraların,televizyonların..Kısacası bir nesil için çok önemli bir markasın sen..

• küçüle küçüle nihayet kâr.

• Sony insallahlarla batacak bir sirket degil. Olaya kar/zarar noktasinda degilde mal varliklari ve patentler konusunda bakarsaniz ne kadar muazzam bir sirket oldugunu da gorursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Şu tv ve mobil bölümünün ürünlerini iyi pazarlayabilirseler çok daha farklı olacak. Gel gör ki Sony Center çalışanı bile bi halt bilmezken ortalama bir tüketici nasıl bilsin ürünün özelliklerini.

Katılıyorum. Geçen hafta Eskişehir'de sony dac alacaktım. Dac'ler nerede dedim. Dac?
    Her firmadan çoğu çalışan böyle. Suç onlarda değil tabi. İşe alım sorunlu ve eğitimde vermiyorlar.

• 2010 dan bu yana batırmaya çalışıyorsunuz Sony'yi ama beceremiyorsunuz.

• SONY ADAMDIR
  • Rise of the Remasterstation
  • Sony her zaman bana sempatik gelmiştir ses tv ve ps ürünleri sayesinde güney koreli dandik ucuz samsung ve LG sayesinde bu noktaya geldi Sony TV'leri yok mu o ekranı yok mu doğal renkler doğal beyazlar doğal siyahlar ve pahallı TV'ler ama samsung ve LG ye bakın aşırı gerçek dışı renk aşırı kötü beyazlar ama siyahları iyi ona bir şey diyemem 5000 TL samsung curved denen saçma tv alacağınıza Sony 4k android tv alın aynı fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil konusunda bence zarar oranı yıl sonuna kadar azalışa geçecek.. Özellikle son çıkardığı m4 aqua modeli sadece çevremde gördüğüm kadarıyla bile oldukça fazla satılan bir model. Ayrıca z2 de çok satılan bir model olması ve Z1 in fiyatının 999 TL ye düşmesi satışları oldukça arttırdı. Geçen alışveriş merkezinde tv bakmak için sony center dayken 10 dakika filan kaldım içerde ve 2 tane m4 aqua 1 tane de Z1 satıldı.

Açıkçası şaşırdım o anda olan satışlara ve sorduğumda o hafta içinde oldukça fazla satış yaptıklarını söylediler ve ellerindeki son Z1 i satmıştı satıcı. Etrafta her ne kadar samsung ezici bir üstünlük sağlasa da eskiye oranla insanlarda sony telefonlar görmeye başladım. Yani yıl sonuna doğru mobil kısmında zarar oldukça azalır diye düşünüyorum..

• PS4 25 milyon, Xone ne kadar şu an toplam satışlarda?

• Ps4 ün donanımsal gücünü tartışanlara şaşıyorum açıkcası, elimizde TheOrder 1886 gibi bir referans var. 2016 yılında da Ps platformlarının kralı UC4 çıkıyor. UC4 ün nasıl hayvani grafiklere geleceğini gördük, nextgen in adı PS4 o kadarrr
  • Adam akıllı bi politika ile kalkınır hatta zirveye oynar.
    Sadece adam akıllı bi politika

• hemen her modeline güncelleme desteği verdi. Tasarım ve malzeme kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlı telefonlar çıkardı. Bugün bana mail geldi Sonyden,ürün geliştirme aşamasında anket hazırladık,katkılarınızı bekliyoruz diye. Oldukça kapsamlı bir anket yayınlamışlar. Hatta bundan sonra Sonyden başka hangi markayı almak istersiniz,neden diye sormuş. Tabi bu sorunun cevabı büyük oranda Apple olacaktır. Ama müşterilerinden geri dönüşlere hiç olmadığı kadar önem vermeye başladı.

Tabi bunun meyvesini hemen almayacaktır. Zira android tarafında birçok marka var. Yapması gereken güncelleme desteğine devam etmek, teknik servise dikkat etmek ve Nokia gibi oradan buradan donanımı kısmamak. Mesela ekranı,işlemciyi tam koyup çamur gibi çeken kamera koymamalı(z ultra) . Su geçirmez kasa yapıp sesinin çok düşük olması,ekranının vasat olması kabul edilemez.(z )

Elinde playstation var. Onunla güzel entegre olabilen(ipad ile iphone ve macinki gibi) cihazlar çıkarmalı.

Tv tarafında gerçekten kaliteli ürünler çıkarıyor. Evladiyelik ürünler ortaya koyuyor. Tabi parasını da istiyor. Ama tvlerinin tasarımı,kasa kalitesi,yazılımı ve sorunsuzluğu mükemmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bir durum.

Asıl olay plus.

• Kalitede 1. Sony
    2. Apple
    3. Htc

• Onların Bilal'i yoktur inşallah
    Bıktım REMASTERED den

• Ilk televizyonum
    Ilk ses ünitem
    Ilk akıllı telefonum
    Ilk oyun konsolum
    Ilk profesyonel fotoğraf makinem

Sony benim için ilklerin firmasıdır. Evde hala 27 senelik bekarlıktan kalma Bravia TV im var çatır çatır çalışır şu anki birçok plazmaya kafa tutar.

Ilk oyun konsolum PS One hala cayır cayır çalışır tak CD yi başla oynamaya.

Ilk akıllı telefonum Xperia Z oldukça iyi telefondu hala çalışıyor.

Sony, Japon mühendislerinin kendini gösterme yoludur bence

• sony <3

• Sonyi severim.Ama sony artık eskisi kadar kaliteli değil ve artık eski sony değil microsoft yenilikçi bir firma olması daha iyidir.Adamlar hololens yaptılar.Ve bu teknoloji bir devrim olacaktır.Microsoft şuan bence sony den daha iyi sonyi ps4 kamera gibi şeylerden kar ediyor.Ama sony tv ünitesi ve mobil gibi şeylerden zarar ediyor.Microsoftu yenilikçi ve ileriyi düşünen bir firmadır.Sony hiç de yenilikçi değil.Ama yine de sony nin batmasını iştemem. Ayrıca sony müşteri odaklı ve yenilikçi bir firma olursa daha iyi olur.Ama şuan sony böyle giderse küçülebilme ihtimali vardır.
  • Uzun bir süredir şu bölüme yazmıyordum.

Değişen hiçbir şey yok. Firmanın kar/zarar bilançosunu zafer-yenilgi olarak ilan edenlerinden ve elektronik cihazları metalaştıran kitle hala şu bölümü rahat bırakmamış.

Sony'nin kar etmesi bizi ileriye dönük mutlu eder. AR-GE ve yatırımların olduğu bir dünya hepimiz için iyidir. Sony'den nefret eden ergen zihniyetler de, ellerindeki taptığı o telefonda Sony'nin patent sahibi olsun bilsin. Çektiğin selfieler, fotoğraflar hepsi Sony'nin sensörlerinden geçiyor. Sevmesen bile adama para akıtıyorsun. Değişen bir şey yok.

Sony ilklerin firmasıdır. Kaz Hirai baika geçtikten sonra birçok departman revizyona girdi, sermaye yapısı tamamen değişti. Bu tarz değişimleri her firma yapmak zorundadır ekonominin gereği. Buna dünya devi Apple da dahil.

Her firma batabilir ancak Sony, Microsoft gibi firmaların batması demek dengelerin değişmesi demektir bu da piyasaya yani söz gelimi bizi etkiler. İleri dönemlerde Nintendo'nun duyuracağı konsol yine dengeleri değişecektir.

Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.