Şimdi Ara

Sony Z2 Whatsapp geç bildirim geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim z2 var telefonu alalı 2 ay oldu whatsapp'da en başından beri sıkıntı var önceden pek kullanmazdım fakat artık sürekli kullandığım bir iletişim olduğu için kullanmaya başladım fakat şöyle bir sorunum var birisiyle konuşuyorum örnek vereyim bana dedi ki 10 dk sonra yazarım bende telefonu tuş kilidi kapatıyorum telefonu kullanmıyorum aradan yarım saat geçiyor bakıyorum niye yazmadı gibisinden ekranı açıp tuş kilidini açıyorum meğersem mesaj 10 dakika sonra gelmiş ama bana bildirim gelmemiş bu sorunu nasıl çözebilirim bu sıkıntı hala devam ediyor.

• Aynı sıkıntı bende de oluyo benimkide m4 aqua

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stamina modunda bi özellik vardı ondan kaynaklanıyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwoaranq55

Arkadaşlar benim z2 var telefonu alalı 2 ay oldu whatsapp'da en başından beri sıkıntı var önceden pek kullanmazdım fakat artık sürekli kullandığım bir iletişim olduğu için kullanmaya başladım fakat şöyle bir sorunum var birisiyle konuşuyorum örnek vereyim bana dedi ki 10 dk sonra yazarım bende telefonu tuş kilidi kapatıyorum telefonu kullanmıyorum aradan yarım saat geçiyor bakıyorum niye yazmadı gibisinden ekranı açıp tuş kilidini açıyorum meğersem mesaj 10 dakika sonra gelmiş ama bana bildirim gelmemiş bu sorunu nasıl çözebilirim bu sıkıntı hala devam ediyor.

uzatılmış bekleme modu açık mı stamina açıkken
  • NEXUS 4 . aynı sorun bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhakki

quote:

Orijinalden alıntı: Hwoaranq55

Arkadaşlar benim z2 var telefonu alalı 2 ay oldu whatsapp'da en başından beri sıkıntı var önceden pek kullanmazdım fakat artık sürekli kullandığım bir iletişim olduğu için kullanmaya başladım fakat şöyle bir sorunum var birisiyle konuşuyorum örnek vereyim bana dedi ki 10 dk sonra yazarım bende telefonu tuş kilidi kapatıyorum telefonu kullanmıyorum aradan yarım saat geçiyor bakıyorum niye yazmadı gibisinden ekranı açıp tuş kilidini açıyorum meğersem mesaj 10 dakika sonra gelmiş ama bana bildirim gelmemiş bu sorunu nasıl çözebilirim bu sıkıntı hala devam ediyor.

uzatılmış bekleme modu açık mı stamina açıkken

Evet açık

• Bi kapatıp öyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • staminadan kaynaklanıyor

eğer uzaltılmış beklemeyi açık tutacaksanız; "beklemede aktif uygulamalar" diye bir bölüm var oraya whatsapp ya da hangi uygulamaların stamina modunda aktif olamasını istiyorsanız onları ekleyeceksiniz.

ya da uzaltılmış beklemeyi devre dışı bırakacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

staminadan kaynaklanıyor

eğer uzaltılmış beklemeyi açık tutacaksanız; "beklemede aktif uygulamalar" diye bir bölüm var oraya whatsapp ya da hangi uygulamaların stamina modunda aktif olamasını istiyorsanız onları ekleyeceksiniz.

ya da uzaltılmış beklemeyi devre dışı bırakacaksınız.

bende stamina mod kapalı ama bende de aynı sorun oluor.bence stamina ile alakalı bişey değildir bu
  • fcivelek_21 kullanıcısına yanıt
    Uygulama ayarlarına falan baktınız mı? Belki bildirimler kapalıdır. Ya da telefonun bildirim ayarlarında sıkıntı olabilir.

Eğer herşey yerli yerindeyse sony Companion ile onarım yapmayı deneyin birde. Yalnız böyle bir işlem yapacaksanız yedek almayı unutmayın.aksi halde tüm veriler silinecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 28 Eylül 2015; 18:01:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

Uygulama ayarlarına falan baktınız mı? Belki bildirimler kapalıdır. Ya da telefonun bildirim ayarlarında sıkıntı olabilir.

Eğer herşey yerli yerindeyse sony Companion ile onarım yapmayı deneyin birde. Yalnız böyle bir işlem yapacaksanız yedek almayı unutmayın.aksi halde tüm veriler silinecek.

dediklerinzin hepsini denedim ama yinede olumsuz.
    yıllardr sony kullanıyorum ama bunların bazı sorunlarının çözülememesi benim midemi çok fazla bulandırıyor.
    bir telefonda sorun yok diğerinde var.
    daha az önce arkadaş whatsapp dan 10 mesaj göndermeiş yeni aldım.hepside aynı anda düştü.
  • Bir çok markada cihazda böyle sorunlar var ara ara benim z1 de yapıyor böyle. Android için Push Notifications Fixer diye uygulama var işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 28 Eylül 2015; 20:50:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.