Şimdi Ara

Sony Z3 'Compact' Kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1.5lira net bütçem var.1Kr dahi arttıramam ne yazık ki.Ben biraz araştırdım ettim tuttum.Aklımda şuan bu telefon var.

Kullanıcılar memnun olduğu ve olmadığı durumları yazabilir mi? 1.5lira vermeye değer mi? Veya varsa daha iyisi önerebilir misiniz?

Temiz kullancıyım.Oyun oynamam, film-dizi seyretmem.Bir wp-face-twitter girerim.Bunlarıda kullanırken sıkıntı yaşamak istemem tabi.Almışken en az 2yıl sıkıntısız kullanmak istiyorum.2.yılından sonra kasmalar başlasada olur alırsam bi 3yıl telefon işine girmeyi istemiyorum

• Genel itibariyle on numara telefon fakat;
    -Orjinal kulaklık kötü

-Kamera odaklama ve çekim hızı rakiplerine göre yavaş fakat kaliteli fotoğraflar ve videolar çekilebiliyor.

-Su geçirmezliğe aldanıp suya falan sokma. Ama su ve toza karşı dayanıklı.

-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük boyut sorun değilse seni her türlü idare eder, kasma filan yapmaz, çok stabil bir telefon, normal kullanımlarda saatlerce açık kalsa bile kasmaz,

Ama, kolay kırılır, kılıfsız kullanmak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mi4 alabilir siniz z3 compact dan daha kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

Xiaomi mi4 alabilir siniz z3 compact dan daha kullanışlı

elden nakşit olarak alabilirim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Küçük boyut sorun değilse seni her türlü idare eder, kasma filan yapmaz, çok stabil bir telefon, normal kullanımlarda saatlerce açık kalsa bile kasmaz,

Ama, kolay kırılır, kılıfsız kullanmak zor

benimde istediğim zaten çok büyük olmasın cebimde taşırken sıkıntı çekmek istemem.Telefon su gibi aksın istiyorum hiç kasmasın normal şeylerde ve ısınma sorunuda yoksa tamamdır benim için
  • Bir z3 compact sahibi olarak söylüyorum.Eğer batarya senin için çok bir önem teşkil etmiyorsa kesinlikle iphone 5s e yönelmeni tavsiye ediyorum.Onun haricinde z3 compact hız stabilite ve batarya konusunda kesinlikle seni üzmeyecektir.Fakat ilerleyen zamanlarda ortaya çıkan kronik problemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverGonnaLeave

Bir z3 compact sahibi olarak söylüyorum.Eğer batarya senin için çok bir önem teşkil etmiyorsa kesinlikle iphone 5s e yönelmeni tavsiye ediyorum.Onun haricinde z3 compact hız stabilite ve batarya konusunda kesinlikle seni üzmeyecektir.Fakat ilerleyen zamanlarda ortaya çıkan kronik problemleri var.

peki neden 5s? suan bende 5s incelemesi izliyordum :D aklımda 5ste var ama millet güncelleştirmeyle kasıyor telefon falan dıyor.benim için en önemlisi kasmaması
  • Benim telefonu alırken meret 2000 tl civarında geziyordu.Telefonu aldım tak iphone 5s 1500 olmuş her yerde :D. gönlümde ondan yanaydı.şimdiye kadarda z3 compact hiç ama hiç üzmedi.ama kronik problemleri duyunca mı artık hafften bir soğudum.başıma gelmedi o problemler orası ayrı
  • Merhaba kardeşim
    Şahsen kendim Sony Experia Z3 Compact kullanıcısıyım.

Ufak tefek eksiklikleri dışında şuanki teknolojinin tamamını sağlıcaktır sana.Güncellemeler,Kullanış,Özellikleri gibi özellikler gayet olurunda bence sıkıntın olmasın tavsiye edebilirim.
  • Bu Telefonica ne zaman 6 guncellemesi gel even bilen var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc Desire eye al z3c kullanıyorum aynı ozellikler bu teldede var su geçirmemesi dahil.. kamera sıkıntı z3 serisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdeniz024 -- 14 Şubat 2016; 16:03:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.