Şimdi Ara

SONY Z3 COMPACT SIFIR EKRANLI SATILSIN ARTIK SON FİYAT 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonun dokunmatiğinde sorun olduğu için sıfır ekranla değişim yaptırılmış.Telefonun arka kapağıda sıfır. Telefonun arka kamerası çalışmıyor. Kamerayı açınca siyah görüntü geliyor, ön kamerada sorun yok.

Telefonun nfc bantini yapistirmayi unutmuslar nfc banti var ama takili olmadigi icin nfc ozelligi calismiyor.

telefonda sorun olarak sayılabilecek gördüğüm şeylerden biri de otomatik parlaklığa alırsanız ekran ışığını tamamen kapatmıyor.yani tuşu kilitleseniz bile siz görmeseniz bile çok çok hafif ekranda ışık açık oluyor(ekranda ışık olduğu normalde görünmüyor ben şarj ederken şarj yuvasının oradan gelen ışıktan fark ettim)
    kısaca otomatik parlaklık kullanmazsanız herhangi bir sorun yok.

Telefon komşuma ait bana satmam için bıraktılar. istedikleri fiyat 250 tl Artık bu fiyata satılsın daha fazla indirim yapamayız.

kutu garanti vs yok.

ayrıca 1 tane dokunmatiği arızalı ekran var eğer dokunmatiğini değiştirebilirseniz işinize yarayabilir.dokunmatiği arızalı ekran için 40 tl istiyorum.

fotoğraflarda ekranın alt kısmında görünen mavi şey jelatin ekran yeni değiştiği için üzerinde duruyordu bende sökmedim.

SONY Z3 COMPACT SIFIR EKRANLI SATILSIN ARTIK SON FİYAT  250 TL

SONY Z3 COMPACT SIFIR EKRANLI SATILSIN ARTIK SON FİYAT  250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 22 Ocak 2019; 14:6:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.