Şimdi Ara

SONY Z3 ŞARJI 5 GÜN NASIL GİDİYOR..KİMSE CEVAB BULAMADI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia z3 arkadaşımın telefonu şarj normal kullanım 5 gün gidiyor bu nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahin hikmeti olabilir?

• arkadaşın seni yemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

arkadaşın seni yemiş
    Ultra stamina modu, uçak modu, ekran kısık, masanın üstüne koyup gidersen daha fazla bile gider.
  • Dalga geçmeyin kendim şahit oldum yüzde onla bi günü çıkarıyor ayrıca ekran kısık degil 3.seviye ve yalnızca stadına modunda kimse CEVAB bulamadı

• Bize değil de arkadaşına sorup o cevabı buraya atsan daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony mobile aradım bu konuyu sordum bana nano karttan dedi kartına baktım kırdırılmış kart.yazılımsal dedi bunada pek inanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bilse zaten ne size nede sony arardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunmirzabeyoglu

Arkadaşım bilse zaten ne size nede sony arardım
    ne kartı ne nanosu noluyor
  • YOK MU CEVABINI VERECEK Bİ MODERATÖR..
    Gerçi teknik servis bile veremedi..
    Ancak z3 reklam filminde stadına modunda 5gün gittiğini gösteriyordu ama şu an 5 gün şarjı giden tek insan arkadaşım yaşar sanırım

• quote:

YOK MU CEVABINI VERECEK Bİ MODERATÖR..
    Gerçi teknik servis bile veremedi..
    Ancak z3 reklam filminde stadına modunda 5gün gittiğini gösteriyordu ama şu an 5 gün şarjı giden tek insan arkadaşım yaşar sanırım
    %100 ile evden çıkıyorum (08:00), 3G sürekli açık, okulda da wifiye bağlanıyor telefon, 2 müzik dinlemeyle bile telefon direk %90'a iniyor zaten, ondan sonra yavaşlamaya başlıyor, öğle arasında %70-75 civarında(12:30), akşama doğru da %40'larda oluyor şarj (19:00), tam günü çıkarıyor telefon, fakat %10'a inince anlamadığım şekilde daha bile hızlı gidiyor şarj, 3G kullanmadığım zaman telefon 2 gün rahat gidiyor stamina ile, fakat internet ihtiyacın oluyor bağlanıyorsun, fakat %10 ile 3G açık olmasa, ultrada bile %10 ile 1 gün anca çıkar, oda çok çok az kullanarak, yemişler sizi.

• İnanmayan arkadaşlar eminönündeyim beklerim çayımı içmeye.ama ben bu olayı çözmeye kararlıyım bi izniyle..

• quote:

İnanmayan arkadaşlar eminönündeyim beklerim çayımı içmeye.ama ben bu olayı çözmeye kararlıyım bi izniyle..

Çözde vatan milleti rahatlasın..

• İnşallah çözecem

• Telefonu kullanmayan biri ise 5 gün gitmesi gayet doğal. Hem normal kullanım dediğiniz neye göre normal kullanım,bu tartışılabilir bir mevzu.

• Telefonu kullanan birisi ama gndzleri aşırı değil tabiiki ama beklemede bile beş gün gitmez ki bnde kullanıyorum.arkadaş pazar ikindi namazında çıkardı şu an yüzde 20 de.bi günden fazla çıkarır beni dedi şaşırdım kaldım.beş vakitte namazını kılıyor yalan yok yani

• Teknik servis yazılımsal olabilir dedi peki nasıl yazılım bu

• quote:

Teknik servis yazılımsal olabilir dedi peki nasıl yazılım bu
    Valla ben en iptidai şekilde kullandım Cuma günü şarjdan alıp pazartesi öğlen %11 kaldığını bilirim, hadi onunla da 1 gün daha gitseydi desen etti 4 . Daha da fazla olmazdı cidden, ekran kısık geceleri uçak modunda oyun yok internet yok sadece telefon konuşması vardı o kadar. Bu bile iyi bir rakam ama daha da konuşmazsan falan 5 gün olur belki. ama normal kullanımda mümkün değil, hiç değil hatta.
  • Elimde resim var WhatsApp adresi varsa kanıtlayabilirm arkadaşımın telefonu bu.bnde z3 kullanıyorum iki gün gitmiyor anlamadım bi türlü üstelik net açık sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B63A979

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkada başka program çalışmıyordur,hepsini kapatmış olabilir. Telefon tamamen derin uykuya girer. 3G kullanmıyor olması muhtemel. Telefonu kullanmayacaksa neden Z3 almış onu bi sormak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.