Bildirim
Sony Z3 ve HTC M8s arasında kaldım!! YARDIM!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
xperia z3 daha iyi bir seçim -
Z3 tabiki m9 desen tamam ama Z3 M8'den çok çok daha üstün...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim arakadaşlar -
Z3 birde bakır rengi oldumu of -
Z3 ama beyaz rengini al.Çevremde herkes benim yüzümden beyaz oldu :-)
Aslında yeşil rengini de çok begendim -
Z3
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
z3 hocam eski telefonum z3tü anroid cephesinden alınabilecek tek telefondur bana göre -
z3 tabıkı -
Z3 bakır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
quote:
Orijinalden alıntı: ne diyorum
Z3 tabiki m9 desen tamam ama Z3 M8'den çok çok daha üstün...
neymiş z3ün m8den üstün olan kısmı çok merak ettim ?
hiç m8 kullandınız mı acaba? m8s'den bahsetmiyorum.
Forumda sony fanı çok dostum aman dikkat et. m8s'i bilmiyorum ama z3 m8 kıyaslaması yapacak olursak
şarj kamera su geçirmezlik ve ekran dokunmatik hassaslığı için z3, geri kalan her şey için m8 tercih edilir.
Ne Kaldı ki zaten geriye . BU işin fanlarla alakası yok gerçekler çok net. değil m8 , m9 bile desen çok büyük ihtimalle herkes sony yi seçecektir.
Benim oyum da Z3 e
-
Ben olsam tasarımı çok güzel olduğu için m8 alabilirdim z3 ün çok üstün olduğunu bile bile
Benim için telefonda önemli olan kamerası :) 2 modelinde kamerası çok iyi o yüzden sony ve htc kullanan arkadaşların deneyimini yazmalarını istedim. Bir de 2 model arasında çok kararsız kaldım. -
LG G4 te kronik bir sorun buldum. Şebeke sorunu ,video kaydet ederken sesin çok tizli olması ve konuşurken karşı tarafın sesi anlayamaması gibi sorunları varmış mikrofonla ilgili o yüzden lg g4 eledim. Note 4 hakkında araştırma yapmadım. Ama ilgilencem. teşekkürker :) -
kesinlikle z3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X