Şimdi Ara

sony z5 yada z3 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z3 plus alsam z5 mi aslında premium z5 almayı düşünüyorum ama çıkış tarihi belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trplayer kullanıcısına yanıt
    z5 al geç kral telefon
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Aralarında kamera sensörü ve parmak izi okuyucusu dışında hiçbir farkları yok hocam. Hatta ben tasarım olarak çok daha güzel buluyorum Z3+'ı

Her ne kadar çıkalı 1 ayı geçmiş olsa da, Z5 Ailesindeki Power Tuşuna ısınamadım pek ve ses tuşu konumlandırması bence hiç kullanışlı değil. Ha zamanla ikisine de alışılır. O ayrı konu.

Senin için parmak izi okuyucusu ve az da olsa daha iyi bir sensör aradaki 400-500 liralık farkı veriyorsa, Z5 alabilirsin.
  • DESHETturk 18EXT01 hoş geldiniz arkadaşlarım z5 Playstation 4 remote play yapmak için alacağım... aslında sony experia z3 compact tablet almayı istiyorum ama bulamadım mecburen z5 alsam .. Sony z2 veya z3 tablet pc büyük ekran daha iyi oyun oynarım playstation 4 ile remote play yapıp. ..

• Video çekerkenki ısınma ve buna bağlı uygulama durması da önemli değilse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechTR hoş geldin arkadaşım z5 söz ediyorsun

• Kafa karisik senin hocam z5 al z3 plus i sony bile z4 diye nitelendiremedi

• prydzsnare çok doğru tespit yaptın arkadaşım ... aslında kendimi sony experia z5 premium şartlandırdım oda Türkiye'ye gelmediği için kararsız kaldım

• Z3+ ın ciddi bir ısınma problemi olduğundan bahsediliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creedence Clearwater R. hoş geldin arkadaşım ısınma sorunu varmış diye duymuştum

• bugün biraz z5 e baktım güzel telefon. z3 ile karşılaştırdıgımda sanki z3 den daha kalın gibi geldi şimdi sitesinden baktım z5 0.1 milim daha inceymiş bana öyle geldi sanırım. samsung un s6 sından edgesinden notundan vs daha güzel bir görünüme sahip . görüntüde tek rakibi bence iphone plus.
  • istanbulturkusu hoş geldin arkadaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.