Şimdi Ara

sonyericson'mu & nokia'mı daha iyi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSSSOOOOOONNNNNNYYYYYYYYYYEEEEEEEEERRRRİİİİİİİİİCCCCCCSSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOONNNNN
  • k700i
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooK

se güzel tel yapiyo herzaman biseyi eksik birakiyor

tabi tabi. se herzamantellerine ya bluetooth ya kızılötesi takmayı unutuyor. veya enson çıkan tellerine bile 4096 renkli ekranla sunuyor, veveya içindeki dosyaları kızılotsi veya bltoothla yollamayı unutuyor, vevvevveya en son modellere 24 tone polifonik sunuyor, veveveveya sonmodel bi kanmeraya dandik bi ekran, dandik bi ekrana gayet iyi bi kamera sunuyor.
    oğlum sonyericsson daha r620 sine bile bluetooth ekliyordu, ekranı sade t68 ve t310da 256 renk diğerleri 6500 veya 256000 renk. t310 32 ton polifonik nokia 6600 24 ton polifonik. nokianın son çıkan zigzag tuşlu (valla nokianın modellerinin numaraları artık akılda tutmak imkansız)telinin ekranı eski t610dan da kötü
    yani sony ekran ve ses devi, ericsson sa iletişim devi, sonyericssonsa imkansız ötesi

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • AYRICA SONYERİCSSON HAFIZA KARTI KOYDUĞU TELEFONLARINA MP3 KOYMAYI UNUTMUYOR.ASLAN SONYERİCSSON
  • nokia kral
    sony kralice
  • telefon modeline göre değişir ama nokia daha iyi gibi
  • onca senedir nokia kullandım ama boşa geçmiş diyorum artık... o zamanları sony telefonu olanları hüzünle bakıyordum :))) ama boşaymışş sony t630 dan sonra yanlışdan döndüğümün farkına vardım... Parasına göre özelliikleri çok iyi.. 300 milyona aldığım t630 yerine en azından hangi nokia bana buna benzer bi model sunabilir. Ya da nokia da ne malı olduğu belirsiz olan bir ortam var sony de böle bişi yok biliyorum..yani markayı ayaklar altına almayan bi yapı var gibi gelio..
  • NOKIA SADECE SERİ60 MODELLERİNE ÖZEN GÖSTERİYOR.ASLINDA ONLARADA TAM OLARAK ÖZEN GÖSTERİYO DİYEMEYİZ 1-2 TANE MODELİ HARİÇ.SERİ40 TELLERİ İSE ACINACAK DURUMDA.BİR SÜRÜ SYMBİANLI VE SER40 TELİ YAPTI AMA %70İ Bİ HALTA YARAMIYOR.

SONYERİCSSON İSE HEM SERİ60 TELLERİNE HEMDE SERİ40 TELLERİNE ACAYİP ÖZENİYOR.
    SONYERİCSSON SERİES40 TELLERİNDE BİLE EN KRAL EKRANLARI VE KAMERALARI KULLANIYOR. NOKIA İSE EN DANDİK EKRANLARI KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

SÖYLESENİZE BANA.NOKIA ÇOK İYİ BİR MARKA OLDUĞU İÇİNMİ 3660 MODELİ, 6600DAN AYLAR SONRA ÇIKTIĞI HALDE CSTN EKRAN KULLANDI.NİYE HAFIZA KARTI KOYDUĞU TELLERİNE MP3 KOYMADI.GÖRÜYORUZKİ NOKIA Bİ ÇİZGİDE İLERLİYEMİYO. AMA SONYERİCSSONUN Bİ ÇİZGİSİ VAR VE O ÇİZGİDE ÇOK GÜZEL SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYOR. YAŞASIN SONYERİCSSON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 12 Şubat 2005, 23:27:35 >

• Ya kardeşim ne bu tartışma ya. Saçma sapan.
  • TARTIŞMA DEĞİL GERÇEKLER
  • nokia saglam ...k700i aldım heryeri dökülüyor...
  • sony i severim onu yapmıştır bunu yapmıştır iyidir güzeldir demicem

telefon diyince 2 marka var

biri NOKIA diğeri de NOKIA marjenallik yapacam dersen (samsung D500 sadece) saygılar

NOKIA'dan şaşmamaLı doğrusu
  • abi nokia üstüne tanımam herşeyiyle en ii telefon markasııı benceeee
  • u teknode bukadar kişiyle baş edemssin dostum gel bu sony sevdasından fazgeç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_bucuk_milyon -- 13 Şubat 2005, 2:44:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

u teknode bukadar kişiyle baş edemssin dostum gel bu sony sevdasından fazgeç

. teknode aslında yanlış politika uyguluyor kardeş o iyi bu iyi demene gerek yok. gerçekler vardır söylersin biter söz karşı taraftakine kalır. yanlış yapıyorsun pm de attım sana ama hala devam. adamlara illa bişi demek istiyorsan şunu de

t300 de kızılötesinden resim, melodi, ses kaydı, tema ve kişisel bilgiler yollanıp alınabiliryordu.

buna karşın t300 den katkat pahalı ve daha sonra çıkmış olan 7250i bunlardan sadece isim ve telefon numarası gönderebiliyordu.

teknoloji teknoloji diyip duracağına bunu de. birde ek olarak 7250i nin karşısında ki rakibi ise t610 du. çok ciddi bir şekilde de ezildi. ekran farkı, bluetoth çok ezici bir olay oldu.

sonra kolay kullanım diyorsunuz ama bence hiçde kolay değil. heleki eski modeller. hani o çok tutmuş 5110 modeli mesela. bi kere menüde bi standart yok. ya kardeşim telefon ayarları yapacaksam bunu ayarlar menusunden yapmam gerekirken zil sesi ayarları başka yerde diğer ayarlar başka yerde. nokia 12 -13 ana menu başlığı altında bi menu sistemi varken bu ericssonda 9 adet. ve hala nasıl bir mantık nokia nın daha kolay olduğunu söyleyebilir. öyle bi menu sistemi ki siz menulerin derinliklerinde bir şey ararken yanlışlıkla eliniz bi tuşa deydimi pat en başa geliyorsunuz. yani nokia için hızlı tel diyebilirsiniz, ekranı güzel diyebilirsiniz ama hiç bir zaman kolay kullanımlı tel diyemezsiniz.

• abi ben t610 olsun t300 olsun hepsinde şu olayı gördüm bizzatta kullanmışlığım var kısa bi sürede olsa neyse MESELA menüleri okadar yavaşki bilmem sizde farkettinizmi ya kaldırıp atasım geliyo hele temalara gir bi tema seç 1 saat bekliyosun nokiada bu yok iişte 6600 da biraz vardı ama senin dedğn gibi 7250 olsun 6230 6220 buna benzer tellerde böle bi sorun hiç yok SE o konuda çok pasif ...
  • quote:

abi ben t610 olsun t300 olsun hepsinde şu olayı gördüm bizzatta kullanmışlığım var kısa bi sürede olsa neyse MESELA menüleri okadar yavaşki bilmem sizde farkettinizmi ya kaldırıp atasım geliyo hele temalara gir bi tema seç 1 saat bekliyosun nokiada bu yok iişte 6600 da biraz vardı ama senin dedğn gibi 7250 olsun 6230 6220 buna benzer tellerde böle bi sorun hiç yok SE o konuda çok pasif ...

dediğin doğru. her zaman şunu derim t300 e z200 ekranını ve iyi bir işlemci koyacan. nokia nın bir çok telefonunda çok daha iyi olurdu. ama bir şu var ben t300 ü 7250 ye tercih ederim. yavaş mavaş ama yarı fiyata neler yapıyor telefon.

7250 hızlı ama tema yok. sonra isimler arasında gezerken hızlı olsa ne olur olmasa ne olur. yanlışmıyım.
  • nokıadan şaşmam diyen herkese

ne kadar klasik ne kadar çağdışı laflar bunlar. ya arkadaşlar gelişin biraz açın gözünüzü.bu ericssona laf diyenler adamların teknolojisini kullanıyor.
  • doğru söylüyosun.bana t300 almıştı babam ve haddini bilmez kuzenim denize ttı telefonumu.tel gitti ama çok üzüldüm arkasından hatta gözlerimin dolduğuda olmuştur çünkü ilk renkli telefonumdu ve çok süper özellikleri vardı. t300 hala kamerasız tel olarak piyasadaki tellerden sadece ekranı ile geri kalıyor ama diğer özelliklerinde kamerasız se telleri hariç neredeyde hepsinden güzel.

+ HERZAMAN SÖYLİCEM SONYERİCSSON EN GÜÇLÜ TEKNOLOJİYE SAHİPTİR.BURDA NOKIANIN KOLAY KULLANIMLI OLMASINDAN BAHSEDİYO MİLLET BENDE ISRARLA SONYERİCSSONUN TEKNOLOJİ OLARAK NOKIADAN ÇOKÇOK ÇOK İLERDE OLDUĞUNU BELİRTİRİM. ORTADA Bİ GERÇEK VARSA BUNU KABUL ETMEK İSTEMEYEN VARSA O GERÇEĞİ KANITLAMAK İÇİN HERŞEYİ YAPARIM.

AMA NOKIANIN KOLAY KULLANIMLI VE TASARIM HARİKASI TELLER YAPTIĞINIDA KABUL EDERİM BEN

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

abi ben t610 olsun t300 olsun hepsinde şu olayı gördüm bizzatta kullanmışlığım var kısa bi sürede olsa neyse MESELA menüleri okadar yavaşki bilmem sizde farkettinizmi ya kaldırıp atasım geliyo hele temalara gir bi tema seç 1 saat bekliyosun nokiada bu yok iişte 6600 da biraz vardı ama senin dedğn gibi 7250 olsun 6230 6220 buna benzer tellerde böle bi sorun hiç yok SE o konuda çok pasif ...

dediğin doğru. her zaman şunu derim t300 e z200 ekranını ve iyi bir işlemci koyacan. nokia nın bir çok telefonunda çok daha iyi olurdu. ama bir şu var ben t300 ü 7250 ye tercih ederim. yavaş mavaş ama yarı fiyata neler yapıyor telefon.

7250 hızlı ama tema yok. sonra isimler arasında gezerken hızlı olsa ne olur olmasa ne olur. yanlışmıyım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.