Şimdi Ara

Sorry. Failed to execute Silkroad [Error Code (2) ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
26.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hatayı alan arkadaşlar anti virüs programını devre dışı bırakıp updating yapsınlar çalışıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sorry Failed to Execute Silkroad (Hata Kodu 2)

"Sorry failed to execute Silkroad (Hata Kodu 2)" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu durum muhtemelen Silkroad uygulamasının zaten çalışmakta olmasından kaynaklanmaktadır. Silkroad'u yalnızca bir seferde bir oturumda çalıştırabilirsiniz.

Hatanın diğer olası nedenleri şunlardır:

• Sistem kaynaklarının yetersizliği: Silkroad uygulamasının düzgün çalışması için yeterli sistem kaynağına (RAM, CPU) ihtiyacı vardır.
    • Antivirüs veya güvenlik duvarı müdahalesi: Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımınız Silkroad uygulamasının çalışmasını engelleyebilir.
    • Bozuk uygulama dosyaları: Silkroad uygulama dosyalarınız bozulmuş olabilir.

Bu hatayı düzeltmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Silkroad uygulamasının tüm örneklerini kapatın.
    2. Görev Yöneticisi'ni açın ve Silkroad ile ilgili tüm işlemleri sonlandırın.
    3. Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
    4. Silkroad uygulamasını yeniden başlatın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, Silkroad uygulama dosyalarını yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hatayı almaya devam ediyorsan, destek için Silkroad geliştiricileriyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende halen olmuooo dediğinide yaptım ama... offfffffffffff

bu yazıyazarken oldu kardeşşş saol allah razı ossunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 22 Mayıs 2007; 16:46:12 >
  • ya bende çok yavaş ilerliyoo sizdede öle mi ?? %6 da takıldı kaldıııı gıdım gıdım ilerliooo :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

bu hatayı alan arkadaşlar anti virüs programını devre dışı bırakıp updating yapsınlar çalışıyor

KEndim nasıl yapıcam uptade i
  • ben de de aynısı yazıyo dediğin gibi virüs programını devre dışı bıraktım hala öle oluo
  • ya lütfen ne yapcağımı söle update yaparken virüs programı açıktı
  • YA KAFAYI YİCEM ŞİMDİ HALA AYNI HATA YETERR
  • bende yedeği olduğundan eski clentleri copyalayıp update yaptırdım siz sro yu yeniden kuracaksınız oyuna giriyor ama kaspersky yinede bağırıyor trojen diye çarlarımız gitmezse iyi
  • yaw olmuyo anti wirüsüde kapatım yapçak bişey yok eniyisi formant
  • bende ne denediysem olmadı birisiniz akıl versin lütfen arkadaşlar
  • Ewet Silkroad dosyasının içindeki wirüsü sildimi bu hata werio yeni pacht gelmeden bu düzelmez
  • format attım düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulh92

Ewet Silkroad dosyasının içindeki wirüsü sildimi bu hata werio yeni pacht gelmeden bu düzelmez

Şöle Bişiy Oluyomuş Sonra -------> Yeni Patch=Yeni Virüs
  • BOtla girdim
  • Off bendede var :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.