Şimdi Ara

ŞORTLU KIZ DAYAK YEMEMİŞ, TOKAT ATMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksiyus

Şort giydiği için dayak atabilecek insanların olduğunu bildiğim için bu haberin doğruluğu pek önemli gelmiyor. Eğer bu konunun gündeme gelmesi için böyle bir haber yapılması gerekiyorsa yalan haber yapanları tebrik etmek lazım.

bizim burda bile ben erkek olarak kapri giydiğim zaman insanlar acayip acayip bakıyo bunlar yaşanıyor ülkemizde ne yazık ki.
  • konu geri gelmiş ama mesajlar ucmus..
  • Sayamadım artık bu konu 3. mü 4. mü oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Geçen akşam köpeğimi gezmeye çıkardım. Meğerse teravih namazından hemen önceymiş. Kaldırımda yürürken 3 metre ileridekiler köpeği görüp irkilince pek dindar bir müslüman abimiz bana tepki gösterdi:
    ''Kardeşim senin de yaptığın iş mi? Tam teravih vakti hayvan gezdirmeye çıkarıyorsun?''

Köpek gezdirmenin de bir vakti varmış, bu mübarek ayda onu öğrettiler.

yalnız, insanların gezindiği yerde ve insanları huzursuz edecek şekilde köpek dolaştırıp, sonra bir de "bişey yapmaz" diyenlerin yaptığı çok saçma ve saygısız/düşüncesiz/egoistçe bir tutum. (namazla vs ilgisi yok, her zaman için bu böyle)

• Kapanan konuda önceden yazdım arkadaşlar yemin ederim,,,Olayın gerçekleştiği gün yazdım; okuyunuz...

Olay şöyle gelişir;
    Yağmursuz bir gündü, saat 10 suları idi, 45 yaşlarında bir adam otobüse biner ve o sırada 19 yaşında bir kız bacaklarını uzatmış oturmaktadır, adam kızın yol vermesi için bakarken, kız adama ne bakıyosun lan der, adam kibar bir şekilde hanım kızım ayağını çekermisin, geçebilirmiyim der, o sırada kız adeta çılgına döner, sen kimsin lan çekmiyorum der, voleybolunda verdiği güçle adama bir tokat aşkeder, adamın dudağı patlar ve otobüs halkı canını bu canavar kızdan kurtarmak için panikle sağa sola kaçışırken, tokat yiyen adam o karışıklıktan faydalanıp kızın adidas marka voleybol topunu alıp otobüsten iner ve kayıplara karışır...olay bundan ibarettir..topun ne olduğu ise gizemini korumaktadır..............................................................................

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Geçen akşam köpeğimi gezmeye çıkardım. Meğerse teravih namazından hemen önceymiş. Kaldırımda yürürken 3 metre ileridekiler köpeği görüp irkilince pek dindar bir müslüman abimiz bana tepki gösterdi:
    ''Kardeşim senin de yaptığın iş mi? Tam teravih vakti hayvan gezdirmeye çıkarıyorsun?''

Köpek gezdirmenin de bir vakti varmış, bu mübarek ayda onu öğrettiler.

Peki. İçini bir korku kaplamadı mı ? Kendini eve kapatmayı filan düşündün mü ?
  • Turk kadinin ne kdr abartmayi sevdgini grdk.
  • Siz bu habere inandiniz mi? Hadi adam kizin bacaklarina vurmamis falan demis olsa anlayacagim da yok ayaklarini yurume bosluguna uzatmis da orada millet takilmis da sonra kibarca uyarmislar da, sonra da kiz tokat atmis da sonra vatandas tepki gostermeden karakola cekin bu otobusu demis de. At yalani diye baslayan bir sey denir buna. Pollyannanin hikayelerinden daha iyi bir kurgulama var resmen.

Bu arada o kizi ayaklarindan yalamaya baslayacaksin ta ki bacaklarinin arasina kadar sicak sicak diyen insan kilikli vatandas: kiz kardesini, anani da yalasinlar oyle.
  • Milletimin Laik geyikleri bu olayı Müslüman refleksi olarak görüp “bakın siz böylesiniz, tehlikenin farkındaydık biz” diyerek imajını tazelemek için tetik yeniliyor ve bu tarz olayları malzemeden çalarak anlatmaya doyamıyor!

Eğer bu taciz bir başörtülüye yapılsaydı, kadına şiddet olarak manşetlere taşırdınız ama taciz kısa şortluya yapılınca “Müslüman dayağı” olarak okutuyorsunuz bravo size!
  • kız isterse küfür etsin(!) isterse tokat atsın/!). sen 45 yaşında herifsin. kızın yaşındaki çocuktan ne istedin be adam. şu hberi yapan kadının vakit gazetesinde çalışıyor olması haberin güvenilirliğini "benim için" sıfır yapıyor. sizin için ne yapıyor bilemem ama ben kıza inanıyorum.
  • Ayağını öyle uzatıp insanların düşmesine sebep oluyorsa onun orada ağzını burnunu kırıp otobüsten atmak gerekir. Ne şortlusu ne mini eteklisin kimseye bir hakaret yok bu ülkede. Bunu savunanlar hastalıklı ve ruh hastası insanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_v_a87

kız isterse küfür etsin(!) isterse tokat atsın/!). sen 45 yaşında herifsin. kızın yaşındaki çocuktan ne istedin be adam. şu hberi yapan kadının vakit gazetesinde çalışıyor olması haberin güvenilirliğini "benim için" sıfır yapıyor. sizin için ne yapıyor bilemem ama ben kıza inanıyorum.

al işte asıl 45 yaşındaki bi adam a o kız nasıl nasıl tokat atıp küfür eder kafan bu kadar çalışıyo anlaşılan ne ahlak var ne saygı gelsin motor bi kız babana tokat atsın kabullenirmisin o durumu siz adam olmazsınız harbiden bi insan babası yaşındaki birine saygılı olur her ramazan bu tip haberler olur niye çarptırılmak için nerde din düşmanı var hemen mal mal atlıyo neymiş şort giyip eylem yapacaklarmış sırf provakasyon bu ülke bu şekilde hiç bi noktaya gelemez kendi içimizde birbirimizi yiyiyoruz her bi boka gaza geliyoruz birlik beraberliği bi kavrayamadık

• quote:

Orijinalden alıntı: xx-red-lord-xx

quote:

kız isterse küfür etsin(!) isterse tokat atsın/!). sen 45 yaşında herifsin. kızın yaşındaki çocuktan ne istedin be adam. şu hberi yapan kadının vakit gazetesinde çalışıyor olması haberin güvenilirliğini "benim için" sıfır yapıyor. sizin için ne yapıyor bilemem ama ben kıza inanıyorum.

al işte asıl 45 yaşındaki bi adam a o kız nasıl nasıl tokat atıp küfür eder kafan bu kadar çalışıyo anlaşılan ne ahlak var ne saygı gelsin motor bi kız babana tokat atsın kabullenirmisin o durumu siz adam olmazsınız harbiden bi insan babası yaşındaki birine saygılı olur her ramazan bu tip haberler olur niye çarptırılmak için nerde din düşmanı var hemen mal mal atlıyo neymiş şort giyip eylem yapacaklarmış sırf provakasyon bu ülke bu şekilde hiç bi noktaya gelemez kendi içimizde birbirimizi yiyiyoruz her bi boka gaza geliyoruz birlik beraberliği bi kavrayamadık

1) kafam seninkinden daha sağlıklı çalışıyor emin ol.
    2) "Motor bir kız" derken niye bu kadar eminsin. Eski sevgilisi bile olsan bunu demeye hakkın yok. kendine gel.
    3) olay ramazanda olmamış. bu konuda medya hatalı elbette
    4) o yaştaki bir kız sırf provakasyon için böyle bir şeyi niye uydursun. kendisi veya ailesi toplumda hır gür çıksın diye bunu yapmış olabilir mi planlı bir şekilde. bunu aklın kesiyor mu?
    5) bu ülkenin biryerlere gelmesi için senin gibi önyargılı insanların kendisini geliştirmesi lazım.

şimdi ikile. düşünmeden sırf yazmak için yazmış olma. anladın mı?

• Bu konu tamamen provakatif amaçlı medyaya sunulmuş birşey bence. Bir taraf şişirmeye diğer taraf söndürmeye çalışıyor. Ben kıza inanıyorum ancak bazı noktaları abarttığını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

2) "Motor bir kız" derken niye bu kadar eminsin. Eski sevgilisi bile olsan bunu demeye hakkın yok. kendine gel.
    4) o yaştaki bir kız sırf provakasyon için böyle bir şeyi niye uydursun. kendisi veya ailesi toplumda hır gür çıksın diye bunu yapmış olabilir mi planlı bir şekilde. bunu aklın kesiyor mu?
    5) bu ülkenin biryerlere gelmesi için senin gibi önyargılı insanların kendisini geliştirmesi lazım.

eminim kafan iyi çalışıyordur herhalinden belli 45 yaşındaki herifsin kız ister küfür etsin ister tokat atsın bu ne Allah ını seversen sen hangi toplumda yaşıyon Türk toplumunda böyle bişey kabullenemez herkes haddini bilecek orada bacak kadar kız gidip babası yaşındaki adama dediklerini yapma hakkı varsa sende demektir ki örf adet saygı hiç bi şey yok demektir kaç yerde çıktı haber adam kızın ayağına takılıyo özür diliyo kız sert cisimle adamın kafasına vuruyo arbede yaşanıyo görgü tanıkları vs bu şekilde anlatırken sen yok şu gazetesi yok bu gazetesi takıl bu sırf gericiliktir azcık vitamin gitsin beynine orada bi baş örtülü kıza yapılan bi olay olsa eminim ki burada bu şortlu kızı savunanların yarısı iyi olmuş iyi yapmış der böyle bi ülkede yaşıyoruz biraz objektif olalım yok şu gazete dedi inanmam bu gazete dedi inanırımla olmaz bu işler sözlerine de dikkat et ikile felan gibi yazmışsın haddini bil yoksa bildiririm!!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

eminim kafan iyi çalışıyordur herhalinden belli 45 yaşındaki herifsin kız ister küfür etsin ister tokat atsın bu ne Allah ını seversen sen hangi toplumda yaşıyon Türk toplumunda böyle bişey kabullenemez herkes haddini bilecek orada bacak kadar kız gidip babası yaşındaki adama dediklerini yapma hakkı varsa sende demektir ki örf adet saygı hiç bi şey yok demektir kaç yerde çıktı haber adam kızın ayağına takılıyo özür diliyo kız sert cisimle adamın kafasına vuruyo arbede yaşanıyo görgü tanıkları vs bu şekilde anlatırken sen yok şu gazetesi yok bu gazetesi takıl bu sırf gericiliktir azcık vitamin gitsin beynine orada bi baş örtülü kıza yapılan bi olay olsa eminim ki burada bu şortlu kızı savunanların yarısı iyi olmuş iyi yapmış der böyle bi ülkede yaşıyoruz biraz objektif olalım yok şu gazete dedi inanmam bu gazete dedi inanırımla olmaz bu işler sözlerine de dikkat et ikile felan gibi yazmışsın haddini bil yoksa bildiririm!!!!

aman çok korktum. zihniyetiniz o otobüstede aynı burada bu forumda da. fark eden birşey yok.

öncelikle noktan virgülün bir belli olsun. ne dediğini anlamak için iki kere okuma gerek her cümleyi.

ben insanları coğrafya koşullarına göre ayırmam. hoşgörünün dili her yerde aynıdır. türk toplumuna göre böyle olur , yok bunu yapmaz isem türk toplumu şöyle yapar gibi genellemeler yapmaya ve adamı temize çıkarmaya çalışmanın manası yok bence.

sende medyadan duyduklarına göre yorum yapıyorsun bende. ama ben nedeni ne olursa olsun kadına karşı uygulanan herhangi bir şiddet türüne karşıyım arkadaşım. ama sen değilsin savunduğuna göre o adamı. kaldı ki senin okuduğun medyaları yazanların hepsi hükümete yakınlığı ile bilinen gazeteciler. böyle bir konuda tabiki kızın yanında değil adamın yanında olacaklardır. aynen senin gibi. çünkü bu konuda çıkarları değil zararları var.

ayrıca ben sözlerime dikkat ediyorum. düşüncen sağlıklı değil. bu nedenle saygı duymamı da bekleyemezsin.

haddimi de nasıl bildireceksin? kıza dayak atan o adam gibi mi?

edit : gazeteciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_v_a87 -- 12 Ağustos 2011; 17:06:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.