en iyi pokeler nelerdir türüne göre yeni pokelerin gelmesiyle deişti de bayağı
steel ground
dark ghost
dark elektrik falan olan pokeler geldi hangi pokeler çıkınca alınması gerekiyor yazar mısınız ?
Bana göre her pokemonun avantajları ve dezavantajları var.Ama mesela ben hepsini 100 level yapıp bütün gym leri yenmiştim.
bana göre en iii iyi stel and fly stel and dragon gibi
en güzel vuran pokeler d pokelerdir en fazla canı olan pokeler s pokelerdir bana göre en güçlü pokeler ateş pokeleridir bana göre ateş pokelerinin en iyiside... [devamı yarın] şaka şaka charizard dır.
Gerçektende Charizard çok güçlü,süper.Bu arada forumda bir yerde buldum.Pokemonların en güçlü saldırıları: Hyper Beam - Normal Ancient Power - Kaya Doom Desire - Çelik Fury Cutter - Böcek Crunch - Karanlık Night Shade - Hayalet Acid Armor - Zehir Earthquake - Toprak Crabhammer - Su Blast Burn - Ateş Frenzy Plant - Çimen Hidden Power - Pisişik Thunder - Elektrik Superpower - Dövüş Aurora Beam - Buz
Hyper Beam = Normal Ancient Power = Kaya Doom Desire = Çelik Fury Cutter = ßöcek Crunch = Karanlık Night Shade = Hayalet Acid Armor = Zehir Earthquake = Toprak Crabhammer = Su Blast Burn = Ateş Frenzy Plant = Çimen Hidden Power = Pisişik Thunder = Elektrik Superpower = Dövüş Aurora Beam = Buz
Saldırıları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme