Şimdi Ara

Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 m lik trader bayraklarından aldım ama hiçbir yararını görmedim 1 m lik trader kıyafetleri ne işte yarıyo boşu boşunamı aldım yoksa

• Ya lütfen nolurrrrrrrrr
  • sadece şekli deişik biras daha karizma onun dışında bi yararı yok 1m lik hunter suite hastayım ben mesela :D
  • pfff desene bitti boşu boşuna 1 m
  • Biraz daha açıklayıcı olurmusun Trade çekilirken alınan bayraklardan aldıysan yararı şu : o bayrak takılı ölürsen exp gitmiyor

çift taraflı takılan bi gold flag die bişi war onu taktıysan 3str 3 int verir .
  • Sağol kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

Biraz daha açıklayıcı olurmusun Trade çekilirken alınan bayraklardan aldıysan yararı şu : o bayrak takılı ölürsen exp gitmiyor

ya arkadşım bu flagalr nerde satılıo küçüklüğümdne bieri mrk ediom bunun npc si fln mı var bilen varsa ayzzın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Türkçe soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri 10k biri 1mil fark o size karizmatik gorunmesinin sebebide pahalı olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OrionsGuard_ -- 6 Temmuz 2007; 2:56:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OrionsGuard_

biri 10k biri 1mil fark o sie karizmatik gorunmesinin sebebide pahalı olması

nederler bilirsin kızlar pahalı şeylerden hoşlanır
    o flgala 2 tur at hotanda bi sürü kzı aarkadşın olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: MessY.BoY

pfff desene bitti boşu boşuna 1 m

aynen gitti boşuna 1m ama olsun kervan yaparken ahvan olur
  • görüntü bea
  • görüntü için 1m çok yazık olmuş parana
  • quote:

Orjinalden alıntı: carizmaboy

quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

Biraz daha açıklayıcı olurmusun Trade çekilirken alınan bayraklardan aldıysan yararı şu : o bayrak takılı ölürsen exp gitmiyor

ya arkadşım bu flagalr nerde satılıo küçüklüğümdne bieri mrk ediom bunun npc si fln mı var bilen varsa ayzzın

1 milyonluklar hotanda satılıo gold flaglar eventtan çıkıo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.