Bildirim
SORU:arkadaşlar cep teli kızılötesinden bilg bağlayarak toplu sms gönderebileceğim program??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabi kızılötesinden bağladıgım cep telefonu şebekesi yoluyla gönderilecek msjlar..internetten filen değil. -
Desktop Message
http://mobileways.de/M/1/1/0/
Bu programı kızılötesinden bağlayarak mesaj gönderip alabilirsin. Telefonuna mesaj geldiğinde görev çubuğundaki simge
haber veriyor.
-
ben sonyericsson t310'umla denemiştim. toplu msj olmuyor ama tek tek çok rahat oluyor. bir kere klavyeyle yazıyorsun mesajlar da beleş(avea). ohh. -
Arkadaşım microsoftun sitesinde böyle bir program vardı.Ben indirmiştim xpde kullanmıştım.Kızılötesi ile nokia 3650yi bağlayıp mesaj göndermiştim.sanırım toplu mesajda gönderilebiliyordu.Linkini bulursam buraya ekleyeceğim. -
tel 7210 nokia..Desktop Message destek vermiyor her tele
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X