Bildirim
Soru hatalı mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
soru hatalı değilde sorunun şıkları yanlış ordan ordan konsola ilgili metni yazar sadece -
ataaof bildireyim ozmanquote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
soru hatalı değilde sorunun şıkları yanlış ordan ordan konsola ilgili metni yazar sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yani hangi okul vb bilmiyorum ama sorulan soruyla şıkların uzaktan yakından alakası yok ayrıca benim bildiğim c++ da endif diye bir keyword yok sadece preprocessor olan #endif var o da kodla direkt ilgili değil
sanki aşağısı visual basice dönmüş neys bakarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 2 Kasım 2018; 18:14:47 > -
Atatürk üniversitesi deneme sorusu bu arada böyle saçma sorular soruyorlar sizin cevabınızi kopyalip hatali soru bildirisi yapabilir mıyımquote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
yani hangi okul vb bilmiyorum ama sorulan soruyla şıkların uzaktan yakından alakası yok ayrıca benim bildiğim c++ da endif diye bir keyword yok sadece preprocessor olan #endif var o da kodla direkt ilgili değil
sanki aşağısı visual basice dönmüş neys bakarsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gerek yok
adrsinden kodu gönder
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X