Şimdi Ara

(SORU) Samsung s20 FE(snapdragon) vs Xiaomi Mi 10T Pro vs Poco F3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonlar hakkında fazla bilgili olmadığım için siz değerli arkadaşlardan yardım almak istiyorum.

Şuan kullandığım telefon Huawei Mate 10 Pro. Artık sarjı can sıkmaya başladı ve kamera korumalığı çıktığı için fotoğrafları bulanık çekiyor.

Öncelikle bütçem max 6000-6500 TL.

Oyun oynamıyorum hiç-asla. Asıl işim office programları-video izleme-fotoğraf çekme. Daha çok alacağım telefonun işlevselliği için almak istiyorum. Örnek veriyorum screen mirror, samsung dex gibi, ya da huawei telefon-tablet arasındaki ekran paylaşımı tarzında. Pc ve telefon arasındaki trafiğim çok fazla olacak. Hızlı sarj desteği kesinlikle olmalı(şuan huawei 22.5 w hızlı sarj adaptörü var, diğerleriyle kullanabilir miyim acaba ?)

1. seçenek

Samsung S20 FE(snapdragon) modeli. Burada kararsız kalıyorum. 128/6gb yeterli olur mu acaba bana yoksa 256/8gb daha mı iyi olur ?

2.seçenek

Xiaomi Mi 10t Pro.

3.seçenek

Xiaomi Poco F3.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• S20FE 8/256 SNAPDRAGON öneririm. 2-3 aydır kullanıyorum. Samsung arayüzünü çok başarılı ve kullancının işine yarayan püf noktalarla dolu oldugunu söyleyebilirim. . Yıllarca xiaomi kullandım arayüzünde bu tarz detayların olmadıgını biliyorum. (miui 12 ye kadar kullandım, sonrasını bilemem)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 FE'nin mutlaka 8/256 olanını al.

Hem Mi 10T Pro hem de S20 FE kamera olarak F3ün üzerinden silindirle geçiyor.

Androidde Windows ile en içli dışlı firma Samsung

Microsoftu lansmanına çıkaran başka firma yok.

Dex kullanmadım ama zaten bu işin başı samsung

Iki cihazın da oyun performansı s20 feden daha iyi

Sadece oyunlarda işlemciyi çok geri çekiyor samsung sadece oyunlarda

Huaweinin kendi standartı var o şarj aleti ile s20 feyi hızlı şarj edemezsin. Power delivery destekli Adaptör gerekiyor hatta bazıları samsung pps destegi de gerekiyor diyor. Kağıt üstünde power delivery 3.0 adaptorlerin s20 feyi 25 watt hızlı şarj etmesi gerekiyor

Diğerlerinde zaten 33 watt adaptör kutudan çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.