Şimdi Ara

SORU....YORUM????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- ko kendisi sitesinde geçenlerde serverların dar olduğunda ve genişletme çalışmaları yaptığını ifade etmiş.bizden özür dileyerek aksamaların enyakın zamanda düzeltileceğini söylemişti. soruyorum ko beyfendi tam 40 güne yakın bir zamanda düzeltilemedi? 2- oyunda kopsun çok olduğunu bunlarında genelde türk kopser olduğunu bilumum mevkilerde söylemişler, bunun önüne geçmek bizimmi görevimiz yoksa teknik çalışmaları yaparak kopserlerin önünü keserek konuya vakıf olmanın yetkilisi bizmiyiz sizmisiniz. şimdi soruyorum sizlerin teknoloji noksanlığından dolayı haledemediğiniz mesele yüzünden biz niye günah keçisi oluyoruz? 3- hadi oyuna giremiyoruz hadi sokmuyosunuz mesele neyse bu memlekette oyun start linki gelmezken türkiyede niye premium satışları yapıyorsunuz onuda kapasanız olmazmı. soruyorum bizim bu millettimizi siz sadece piyasa olarakmı kabul ediyorsunuz? 4- bizlere kopsa ve pro. veya muhtelif şeylerle suçluyosunuz. türk knıght oyuncularını bu hale düşüren kiimler bu millet niye illegal yol deniyor siz herşeyi günlük güneşlikmi ettinizde adamlar rahatça girdide mi buna tevasül ediyor? soruyorum sen bizden aldığın paralar karşılığını vermiyosun sanal hırsız olmuyosun yüzün kızarmıyorda hırsız olarak bizi niye nitelendiriyorsun? 5- sen türkiye üzerinden şuanlık haksız kazanç sağlarken geçmişte haklıda olabilirsin bizim şifre değiştirme veya herhangi bir durumda mükkemel ingilizce bilmemiz gerekli. soruyorum sen niyee türkiyeye bi şube açmıyosun yada bulunduğun kefereistanda türkçeyi bilen ve türklere hizmet eedecek bi ünite bir servis kurmuyosun? 6- world onlinesin hala şuan dünyada muhtelif yerlerde oyunun oynarken şu dakika bile biz giremez sen bizden para kazanırken. soruyorum niye bu memleketten hittir go edipte kazanç kapınızı kapamıyorsunuz? SADECE PAYLAŞMAKTI NİYETİM

• Çok uzun yaşmışsın okuyana kadar sserverlar gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirac67

1- ko kendisi sitesinde geçenlerde serverların dar olduğunda ve genişletme çalışmaları yaptığını ifade etmiş.bizden özür dileyerek aksamaların enyakın zamanda düzeltileceğini söylemişti. soruyorum ko beyfendi tam 40 güne yakın bir zamanda düzeltilemedi? 2- oyunda kopsun çok olduğunu bunlarında genelde türk kopser olduğunu bilumum mevkilerde söylemişler, bunun önüne geçmek bizimmi görevimiz yoksa teknik çalışmaları yaparak kopserlerin önünü keserek konuya vakıf olmanın yetkilisi bizmiyiz sizmisiniz. şimdi soruyorum sizlerin teknoloji noksanlığından dolayı haledemediğiniz mesele yüzünden biz niye günah keçisi oluyoruz? 3- hadi oyuna giremiyoruz hadi sokmuyosunuz mesele neyse bu memlekette oyun start linki gelmezken türkiyede niye premium satışları yapıyorsunuz onuda kapasanız olmazmı. soruyorum bizim bu millettimizi siz sadece piyasa olarakmı kabul ediyorsunuz? 4- bizlere kopsa ve pro. veya muhtelif şeylerle suçluyosunuz. türk knıght oyuncularını bu hale düşüren kiimler bu millet niye illegal yol deniyor siz herşeyi günlük güneşlikmi ettinizde adamlar rahatça girdide mi buna tevasül ediyor? soruyorum sen bizden aldığın paralar karşılığını vermiyosun sanal hırsız olmuyosun yüzün kızarmıyorda hırsız olarak bizi niye nitelendiriyorsun? 5- sen türkiye üzerinden şuanlık haksız kazanç sağlarken geçmişte haklıda olabilirsin bizim şifre değiştirme veya herhangi bir durumda mükkemel ingilizce bilmemiz gerekli. soruyorum sen niyee türkiyeye bi şube açmıyosun yada bulunduğun kefereistanda türkçeyi bilen ve türklere hizmet eedecek bi ünite bir servis kurmuyosun? 6- world onlinesin hala şuan dünyada muhtelif yerlerde oyunun oynarken şu dakika bile biz giremez sen bizden para kazanırken. soruyorum niye bu memleketten hittir go edipte kazanç kapınızı kapamıyorsunuz? SADECE PAYLAŞMAKTI NİYETİM
    +1

• quote:

Orjinalden alıntı: SysRq_

Çok uzun yaşmışsın okuyana kadar sserverlar gelir

5 kere okuyunca serverler gelse 5 kerede okurum
  • haklısın hemen herkesin bildigi gördügü şeyler nedense k2 bunları görmezlikten ve duymazlıktan geliyor
  • +10
  • şerefsiz ko.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Ciddi soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bu serverleri genişletsinlerde 4 tane olsun ama mutlak bi tanesine sadece presizler tek tıkta girebilirsin boylece en azından oyuna girebiliriz
  • girelim anasını satayım
  • K2 network mantigi şu para veriyorlar ne güzel zengin oluyoruztürkler hic haklarini aramiyorlar yeterki oyun tamamen kapnamasi kekleri bulduk SİZ PRE. ALİP ADAMLARA MİLYONLAR KAZANDİRİYORSUNUZ AMA ONLARİN SİZİN İCİN YAPTİGİ HİC BİR ŞEY YOK DAVA BİLE ACABİLİRSİNİZ CUNKU PARANİZLA REZİL OLUYORSUNUZ PRE ALİRKEN 30GÜN FULL GİREBİLME İMKANİ YAZAR
  • walla haklısında dava açacak yeri bilsem bir an durmayacam gıcık oldum keferelere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.