Şimdi Ara

Sorular alınır!! LYS'ye az kaldı. Nasıl çalışmalıyım? #Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi umutsuzum matematik denemelerinde 10 dogru yapsam mutlu oluyorum... Halbuki hedefim +20 yapmaktı ne yapmalıyım son 15 günde?

TM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devriman

Vallahi umutsuzum matematik denemelerinde 10 dogru yapsam mutlu oluyorum... Halbuki hedefim +20 yapmaktı ne yapmalıyım son 15 günde?

TM

bildiğiniz konulara değil çıkma oraını yüksek,ama kendisi çok uzun olmayan konulara çalışın derim. Problemler konusunun mantığını anladığınızda aslında az şey öğrenerek çok soru yapabiliyorsunuz. Bu gibi konulara bakın ve günde 2-3 saat ayırın akşam da tekrar yapın derim
  • güncel
  • quote:

Vallahi umutsuzum matematik denemelerinde 10 dogru yapsam mutlu oluyorum... Halbuki hedefim +20 yapmaktı ne yapmalıyım son 15 günde?

TM

Hocalara geldikten çalış çok güzel anlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

TM

bildiğiniz konulara değil çıkma oraını yüksek,ama kendisi çok uzun olmayan konulara çalışın derim. Problemler konusunun mantığını anladığınızda aslında az şey öğrenerek çok soru yapabiliyorsunuz. Bu gibi konulara bakın ve günde 2-3 saat ayırın akşam da tekrar yapın derim

Lys matematikte problemler konusundan çıkan soru sayısı: 0
  • Problemler konusu genel bir örnekti dostum
  • Hocam benim ygs-2k, hedefim ilk 5k'da kalmak. Şuan matematikte 40, geometri ve fizikte 22-23 kimyada 20 biyolojide 15 net yapıyorum. Mf-4 istediğim için biyoloji fazla çalışmıyorum. Sence ona mı yükleneyim yoksa fizik-geometri felan mı kasayım daha da yükseltmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lafik

Hocam benim ygs-2k, hedefim ilk 5k'da kalmak. Şuan matematikte 40, geometri ve fizikte 22-23 kimyada 20 biyolojide 15 net yapıyorum. Mf-4 istediğim için biyoloji fazla çalışmıyorum. Sence ona mı yükleneyim yoksa fizik-geometri felan mı kasayım daha da yükseltmek için.

kimyaya biraz aha yüklenip 24-25 sviyesine çekebilirsin. tavsiyem biraz daha biyo çalışıp 20 seviyesine getirmen. çünkü beli bir yerdden sonra atıyorm 20-21 sınırından sonra netleri yükseltmek için çok daha fazla çalışman lazım ve bu çok daha zordur. oy üzden şuan biyolojiye normal çok kamadan bile çalışsan netlerin daha çabuk yükselr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.