Şimdi Ara

Sorularınızı alayım (4 yıl sonra yeniden) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.573
Cevap
38
Favori
40.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende dikkat eksikligi var bi el at
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

yazın günde 8 saat çalışarak ygs dersleri ne kadar sürede bitirilebilir

yaz tatilinde lys icin birikim yapmani tavsiye ederim
    ygsye gelince bu kadar abartmayin bu sinavi lysnin onemi gercekten fazla iki ay gibi bir surede ygs de istedigin netlere ulasirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Hocam bende dikkat eksikligi var bi el at

belki tuhaf gelicek ama sana bir film tavsiye edicem adi memento akil defteri tr yayinlanan ismiyle bu filmi 3 kez izlemeni istiyorum ilk seferde normal izle aklinda kalanlari not et ikincide parca parca izle (20 dakika izle 5 dakika mola ver gibi ) aklinda kalanlari not et ucuncu de elinde kalem kagitla not tutarak izle her seferinde dikkat ve yogunlasma sorununa bir nebzede olsun yardimci olucaktir bu yontem

not:yontem dikkat daginikli olan uc arkadasimda da olumlu yonde etki etti ve abi sorunun basini okudum sona geldim ne yazdigini unuttum yok abi geometri cozdukten sonra camdan disariyi izliyorum tarzi sorunlari cozduk bir dene bakalim bu yontemi

• sorusu olan varsa buralardayim alintilayin

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

quote:

Orijinalden alıntı: yerimseniDH

Hocam bende dikkat eksikligi var bi el at

belki tuhaf gelicek ama sana bir film tavsiye edicem adi memento akil defteri tr yayinlanan ismiyle bu filmi 3 kez izlemeni istiyorum ilk seferde normal izle aklinda kalanlari not et ikincide parca parca izle (20 dakika izle 5 dakika mola ver gibi ) aklinda kalanlari not et ucuncu de elinde kalem kagitla not tutarak izle her seferinde dikkat ve yogunlasma sorununa bir nebzede olsun yardimci olucaktir bu yontem

not:yontem dikkat daginikli olan uc arkadasimda da olumlu yonde etki etti ve abi sorunun basini okudum sona geldim ne yazdigini unuttum yok abi geometri cozdukten sonra camdan disariyi izliyorum tarzi sorunlari cozduk bir dene bakalim bu yontemi

Tama hocam 1 hafta içinde deneyip tekrar dönerim size

• guncel

• quote:

guncel

öncelikle böyle bir konuyu açmanızdan dolayı teşekkür ediyorum,
    bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim, son haftaları nasıl değerlendirmeliyiz bu dershanenin yoğun programlarına katılmalımıyız faydası olur mu?,birde benim zaman problemim var kitap okurum ama fayda etmiyor bir tavsiyeniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Cloud -- 24 Şubat 2013; 2:26:02 >
  • sözelim ve bana LYS için ne önerirsiniz ygs%40 lys%60 etkileyecek bu sene.. ygs de türkçe-sosyal yapıcam üstüne yapabildiğim kadar matematik ve sınav bitecek puan gelecek 310 diyelim..

bana LYS sözel hakkında şunu yap bunu yap diyebileceğiniz olay var mı?

not: bu sene kazanmalıyım.. yardımınız dokunursa hedefe yaklaştıracaksınız...
    not2: kazanacam :)
  • quote:

guncel

hocam sayısalım ama fen 0 cok az bi süre kaldı 10 net bile yapsam kardır hangi bölüme yöneleyim birde lysde 0 :S ygs den sonra lys calısıp lysden bi 350 ye yakın puan alınabilir mi ?
  • 11.sınfa giden birisi için önerilerin var mı?Düzenli ders çaışıyor muydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Cloud

quote:

guncel

öncelikle böyle bir konuyu açmanızdan dolayı teşekkür ediyorum,
    bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim, son haftaları nasıl değerlendirmeliyiz bu dershanenin yoğun programlarına katılmalımıyız faydası olur mu?,birde benim zaman problemim var kitap okurum ama fayda etmiyor bir tavsiyeniz varmı?

oncelikle rica ederim bize yardimci olundu bende size sizler de sonraki nesil dhli kardeslerimize.
    oncelikle son iki gun paragraf sorulari okumani tavsiye ederim sana sorulari cozup cozmemek sana kalmis ama mutlaka o uzun metinleri oku hizlanma konusun da surekli saatte bakan biriysen bu huyundan vazgec stres tum sinavini berbat eder unutma ygs girdigin hic bir denemeye benzemez bunu sinav gunu kendin agzinla soliceksin sana tavsiyem tr sorulari yorucu ve uzundur paragraf sorularin ilk iki cumle ortadan iki cumle ve sonuc bolumu okuyarak sorulari cozmeye calis siklar sana yardimci olacaktir bu yontem arkadaslarim %60-70 basari getirdi dershanede ki programa katil aklina takilan sorulari sor ve cikmis sorulara coz at mutlaka cikanlar cikacaklarin teminatidir basarilar simdeden

• quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

sözelim ve bana LYS için ne önerirsiniz ygs%40 lys%60 etkileyecek bu sene.. ygs de türkçe-sosyal yapıcam üstüne yapabildiğim kadar matematik ve sınav bitecek puan gelecek 310 diyelim..

bana LYS sözel hakkında şunu yap bunu yap diyebileceğiniz olay var mı?

not: bu sene kazanmalıyım.. yardımınız dokunursa hedefe yaklaştıracaksınız...
    not2: kazanacam :)

sozelde 10k olmam da en buyuk faktor felsefe mutlaka felsefeye onem ver cikmis sorulari yut tarihe nasil calismak gerek bu kisiden kisiye degisir ben ornegin konuyu okur aklimda kalanlari yazarim kagida bu sekilde calisirim cografyayi halledecegini dusunuyorum ygs de mat yapman gercekten seni tsciler arasinda sansli kilar yapabilirsin kazanacagina suphem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

quote:

guncel

hocam sayısalım ama fen 0 cok az bi süre kaldı 10 net bile yapsam kardır hangi bölüme yöneleyim birde lysde 0 :S ygs den sonra lys calısıp lysden bi 350 ye yakın puan alınabilir mi ?

oncelikle mat1-2 iyiyse 350 alinabilir ama ygs de kimya biyolojiden 20 nete kadar cikabilirsin ciddi anlamda yapilabilinir lys icinde kimya biyoloji ezbere yuklencen artik ama isin zor allah kolaylik versin

• quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

11.sınfa giden birisi için önerilerin var mı?Düzenli ders çaışıyor muydun?

matematikten 9-10-11 tum konulari bitirmis ol temmuza kadar eylule kadar kafani dinle eylulde basla kasmaya

• Hocam dil bilgisi sorularını nasıl çözmeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown63

Hocam dil bilgisi sorularını nasıl çözmeliyiz

benim 4 bosum vardi onlarda dil bilgisi hic yapamadim hic bir zamanda yapamam kusura bakma dil bilgisi konusunda yardimci olamicam

• Hocam trelden gırıyorum konumun lınkını atamıcam bı zahmet forumdan baksan yorum yapsan knou adı at 1 o olan kısı felan fılan

• quote:

Orijinalden alıntı: abidin45

Hocam trelden gırıyorum konumun lınkını atamıcam bı zahmet forumdan baksan yorum yapsan knou adı at 1 o olan kısı felan fılan

konuna alıntı yaparak cevap yazdım kafana takılan bir şey olursa bu başlıktan sorabilirsin konu her daim günceldir zamanım oldukca girip sorularınızı yanıtlıcam
  • quote:

quote:

Hocam trelden gırıyorum konumun lınkını atamıcam bı zahmet forumdan baksan yorum yapsan knou adı at 1 o olan kısı felan fılan

konuna alıntı yaparak cevap yazdım kafana takılan bir şey olursa bu başlıktan sorabilirsin konu her daim günceldir zamanım oldukca girip sorularınızı yanıtlıcam

Merhaba hocam,

Coğrafya için bu son günlerde ne yapabilirim? Tarih ve Felsefese netlerim iyi sayılır ancak Coğrafyada 3 yanlışın altına düşemedim. Genel olarak 5 yanlış falan yapıyorum. Türkçem de iyidir genel olarak 35+ yapıyorum. Coğrafya sayesinde sosyal netlerim hep 25-28 civarı. İki ay önce girdiğim denemede Tarih full Felsefe 1 Yanlış Coğrafya 8 yanlış yapmıştım. Bu sonuç acayip zoruma gitmişti. 2012 YGS'de Tarih 3 Felsefe 2 Coğrafya 7 yanlış yapmıştım. Bu son günlerde nasıl çalışarak 3 yanlışın altına inebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

quote:

Merhaba hocam,

Coğrafya için bu son günlerde ne yapabilirim? Tarih ve Felsefese netlerim iyi sayılır ancak Coğrafyada 3 yanlışın altına düşemedim. Genel olarak 5 yanlış falan yapıyorum. Türkçem de iyidir genel olarak 35+ yapıyorum. Coğrafya sayesinde sosyal netlerim hep 25-28 civarı. İki ay önce girdiğim denemede Tarih full Felsefe 1 Yanlış Coğrafya 8 yanlış yapmıştım. Bu sonuç acayip zoruma gitmişti. 2012 YGS'de Tarih 3 Felsefe 2 Coğrafya 7 yanlış yapmıştım. Bu son günlerde nasıl çalışarak 3 yanlışın altına inebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim hocam.

sosyomühendisin dışında bende bir tavsiye vereyim. Sayılsalcıyım coğrafya dersi görmedim ancak denemelerde ya full yada 2-3 yanlış çıkartıyorum. O yanlıslarda genelde 2 şık arasında kalırsam çıkıyor. Bunu şuna bağlıyorum merakımdan hep açar açar okurdum bişeyler o şekilde aklımda kalmış sanırım, Tavsiyem yaklasık 10 videoluk dersler var etkinderste. etkinders deki coğrafya hocası ekol dan iyi. onları bir izle derim. İzlerken kısa notlar yaz, yazmak önemli akılda kalıyor, konyu öğrendikten sonra hemen o konuyla ilgili biraz test çöz, bu şekilde artabilir. Bende "Nasıl felsefe çalışılır?" bunu geliştirmek istiyorum. Bunun hakkında tavsiyelerin varsa alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 25 Şubat 2013; 4:26:43 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.