Şimdi Ara

Sorun başıboş köpekler değil başıboş insanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Net... %10000 katılıyorum. Tam tanımlama budur.

Zaten argümanlar, söylemler hep aynı, bu tip mantıksız dayanaklar üzerinden.

İnsanlar da bilmemne yapıyor, o zaman insanları da toplamak lazım, insanlar da bilmemne yapıyor, o zaman insanları da bilmemne etmek gerekir. Önce tecavüzcüyü toplasınlar sonra köpekleri toplasınlar, böyle gidiyor sonsuza kadar  

Vay arkadaş ya..

Diyorum ya, mizantropi bu... Sorunlu insanlar. Kendilerinin başıboşlarla birlikte toplanması gerekiyor asıl.

Twitter'da orada burada mesajları görseniz, of of of... Cidden kafayı yemiş büyük bi çoğunluk var.

Merak ediyorum, bu da bu hayvanlardan geçen bi mikrop sayesinde falan mı oluyor diye. Ama o da mantıklı gelmiyor,

Çünkü eşim kaç yaşından itibaren evinde köpek sahibi olmuş, ben kaç tane kuş bilmemne beslemişim, şimdi evimizde kedimiz varken, hiç böyle kafayı yemiş modda değiliz???

Demek ki başka bi durum var ama bu kadar "aynı" vakanın olması çok garip değil mi?

• suçlu cezasını çekmeli

başıboş köpekler toplanmalı.

bu kadar basit. ok?

• Konuyu acanin zeka seviyesi bir kopekten daha dusuk. Ne alakasi var? Les insanlarin olmasi sokak kopeklerinin problem olmadigi anlamina mi geliyor.

• Hayvanlara şiddet akıl hastalığı belirtisidir. Suçlu profilidir. Hayvanlara karşı suç işleyen kadına da çocuğada savunmasız insanlara karşı suç işler. Ama bu demek değilki sokakta başıboş hayvan olsun. Olmamalı. Yerleri ya barınak yada sahiplendirilme, tıpkı hayvanlara karşı suç işleyenlerin yerleri cezaevi olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Mart 2024; 19:28:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayvana işkence hiçbir zaman mazur görülebilecek bir davranış değil, ne yazık ki aramızda epey dayak atılması gereken insan var.

Şu fotoya bakmak çok acı, nerede gariban bir hayvan var onun başına geliyor. Zaten hayvanların ömrü eziyetle hastalıkla geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Mart 2024; 4:3:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.