Nede çabuk karar veriyosunuz bişeyi bilip bilmediğimize hayret doğrusu.....
quote:
Orjinalden alıntı: skylineGTR_34
Nede çabuk karar veriyosunuz bişeyi bilip bilmediğimize hayret doğrusu.....
Yazınızdan, 1k lık psunun topraklama olmaması sebebiyle oluşacak sorunları egale edebileceği gibi bir sonuç çıkmaktadır.Bu yanlış olduğuna göre bilmediğiniz anlamına gelir.Ayrıca üç nokta kullanmayı bilmediğinizi de rahatlıkla söyleyebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: feyt180
quote:
Orjinalden alıntı: k2fg9
Varsa sorun topraklamadandır herhalde.
Peki bu sorunu KGK yani kesintisiz güç kaynağı alarak çözebilirmiyim?
Çünkü oturduğum yer lojmaN oldugu için Toprak hattı çekebilmek gibi bir şansım yok
arkadaşım evimde toprak hattı yok diye birşey olamaz .çünkü 40 senedir her evin MUTFAK VE BANYO fişlerinde toprak hattı kullanılır.çünkü çamaşır makinası ve buzdolabı fişlerinizde toprak hattı olmasaydı hergün çarpılırdınız yani sana diyeceğim sistemindeki sorun toprak hattındanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama toprak hattı çekmek istiyorsan mutfak ana prizinden veya banyonun ana prizinden bilgisayarın takılı olduğu fişe toprak hattı çekmen,bunun için sadece toprak hattı kablosuna ihtiyacın var o kadar onuda heryerde bulabilirsin ama bu işlerden pek anlamıyorsan bi elektrikçiyi çağar o sana yarım saatte guattan çeker toprak hattını yani toprak hattı kablosu dışarıdan gelmez.
bilgisayarı al, bahçeye çıkar, toprağın üstüne koy
KGK ile cozemezsin ama arkadaşın dediği gibi dolap molap çarpmalı arada, çıplak ayakla(çorap morap olmadan betona basarken) şöyle dolap, çamaşır makınasın boyasız acıkta, metal ve mümkünse sivri bir kısmına dokun(boya cogu zaman iletimi engelliyor). içinde bir his elektiriklenme uyandırırsa makina, toprak hattın yok demektir :)
Başka bir anakarta sistemi yeniden kurdum, cam gibi, hiçbir sorun yaşamadım...
Anakartı garantiye gönderdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme