Şimdi Ara

Sorun Galatasaray'da değil sizde ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizde Fatih terim mantelitesinde sürekli hücumu düşünen ve ilerde boğucu bir pres yaptıran Ersun Yanal var.

Sizdede Aykutun İtalya görmüş versiyonu Mancini var.

Ayrıca kadro kalitesi olarak biz güçlenirken siz yerinizde saydınız.

Bunları hesaba katıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Ancak bu 2 seneden değişen birşey var.

Bizde Fatih terim mantelitesinde sürekli hücumu düşünen ve ilerde boğucu bir pres yaptıran Ersun Yanal var.

Öncelikle Mancini ve Aykut'u
    Ersun Yalan ile de Fatih Terimi aynı kefeye koyman biraz garip olmuş.

Bunun dışında takviye konusunda da haklı değilsin. Yerimizde saymadık. Transferleri yaptık ama Türk alamadık sadece. Ha tabi yeterince transfer yapamadık ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Bunun dışında takviye konusunda da haklı değilsin. Yerimizde saymadık. Transferleri yaptık ama Türk alamadık sadece. Ha tabi yeterince transfer yapamadık ayrı.

Aynı kefeye koymadım.Oyun tarzlarından bahsettim.

Ersun Yanal aynı Fatih Terim gibi hücum futbolnu önde oynamayı benimserken

Mancini ise Aykut Kocaman gibi kontrol futbolunu benimseyen hocalar ve bana göre Türkiye liginde ilki iş yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Aynı kefeye koymadım.Oyun tarzlarından bahsettim.

Ersun Yanal aynı Fatih Terim gibi hücum futbolnu önde oynamayı benimserken

Mancini ise Aykut Kocaman gibi kontrol futbolunu benimseyen hocalar ve bana göre Türkiye liginde ilki iş yapıyor.

Fakat yine de çok farklı.

Türkiye liginde sistem olmadığı için Ersun Yanal ve Fatih Terim gibi TD ler daha başarılı oluyor gibi gözüksede Lucescu gibi de bir örnek var karşımızda.

Mancini yi ben halen daha asla eleştirmiyorum. Asıl istediği takım minimum devre arasından sonra olur. Transfer hamlesi hiç yok şu an ve eminim istemediği futbolcular ile çalışıyordur.

• quote:

Diger takimlarin forumlarina girersen de Mourinho Ertugral saglamin ingiltere gormusu Hynckess Denizlinin alman gormusu Di matteo Tolunayin ingiltere gormusu ve Klopp da Yilmaz vuralin almanya gormusu yazmayi unutma emi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Mancini zaten Fatih Terimin oyuncuları ile oynuyor.Çok büyük değişiklikler olmadıktan sonra devre arasında bile etkisini direk göremezsin.

Baktığın zaman transferler yapıcaz Riera,Amrabat gibidcek filan diyorsunuzda bunlar zaten kadroya giremiyor ki transfer olunca Sneijderi mi kesiceksiniz?Drogba kenarda mı beklicek?

6-0-4 varken Arda-İnler-İlkay-Kaleci Onur bunları almadıktan sonra devre arasında gelip direk katkı verebilicek bir yerli oyuncuda yok.

Belki biraz daha iyi olabilirsiniz ancak Fatih Terim dönemi gibi olamayacağınız çok açık.Çok büyük yanlışa düştünüz sizde bunu biliyorsunuz ancak sadece ümit ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolity

quote:

Diger takimlarin forumlarina girersen de Mourinho Ertugral saglamin ingiltere gormusu Hynckess Denizlinin alman gormusu Di matteo Tolunayin ingiltere gormusu ve Klopp da Yilmaz vuralin almanya gormusu yazmayi unutma emi..

Ben adamın oyun tarzından bahsettim.Bana kalırsa Galatasaray kimyası ile uyuşmuyor oynattığı futbol

Siz geldikten sonraki kontrol futbolunu Kadıköyde kaleye gelemeyen tarzı beğendiyseniz ne mutlu bizde zaten Fenerbahçeliler olarak FAtih Terim<->Mancini değişime bayıldık.

• quote:

Mancini zaten Fatih Terimin oyuncuları ile oynuyor.Çok büyük değişiklikler olmadıktan sonra devre arasında bile etkisini direk göremezsin.

Baktığın zaman transferler yapıcaz Riera,Amrabat gibidcek filan diyorsunuzda bunlar zaten kadroya giremiyor ki transfer olunca Sneijderi mi kesiceksiniz?Drogba kenarda mı beklicek?

6-0-4 varken Arda-İnler-İlkay-Kaleci Onur bunları almadıktan sonra devre arasında gelip direk katkı verebilicek bir yerli oyuncuda yok.

Belki biraz daha iyi olabilirsiniz ancak Fatih Terim dönemi gibi olamayacağınız çok açık.Çok büyük yanlışa düştünüz sizde bunu biliyorsunuz ancak sadece ümit ediyorsunuz.

Yok hocam. GS sırf Fatih Terim ile başarılı olur gibi bir düşünce var garip bir şekilde insanlarda, ama son 10 yılda Lucescu ve Gerets gibi yabancı hocalar ile da şampiyon olduk. Fakat ne hikmetse GS yi lekelemek isteyen herkes Fatih Terim gitti GS bitti modundalar.

Bu sene biraz zor işimiz ama seneye daha iyi olacaktır.

Türk oyuncu illa alınacaktır. Arda ve İlkay gibi adamlar illa şart değil. Yeter ki yedek klübesinde Yekta, Ceyhun dan daha iyileri olsun ki böyle adamlar mevcut. İlk 11 Türklerimiz gayet iyi.

Defans hattını toparlasak yetecektir bize.

Ha bu arada yanlışa filan düşmedik. Fatih Terim'in gönderilmesi çok doğru bir karardır. Sadece zamanlaması yanlış. Sene başında olmalıydı bu iş en geç.

Kimse bana şampiyonluk yolunda giden bir takımın hocasının geçen sezon neredeyse 10 maç ceza almasını savunmasın. Aslında o an yollanmalıydı Fatih Terim.

• Ersun'un sezon ortasından sonra dağılacağını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emolity

quote:

Ben adamın oyun tarzından bahsettim.Bana kalırsa Galatasaray kimyası ile uyuşmuyor oynattığı futbol

Siz geldikten sonraki kontrol futbolunu Kadıköyde kaleye gelemeyen tarzı beğendiyseniz ne mutlu bizde zaten Fenerbahçeliler olarak FAtih Terim<->Mancini değişime bayıldık.

Senin o defansif dedigin mancini ingilterede 96 golle sampiyon oldu simdi kalkip bana onlarda aguero dzeko balotelli vardi deme sonucta adamin oynadigi lig ingiltere ligi ve o ligte 96 gol atmak her babayigidin harci degildir.Adam suan defansi oturtmaya calisiyor bu sene 2 mac disinda gol yemedigimiz mac yok cunku.Defans oyunculari hemen hemen her mac bariz hatalar yapiyor.Sen bunlari duzeltemeden paldir kuldur hucuma gidersen Real madrid de gelir 6 tane salkar gider.Uzun lafin kisasi Manciniyi istedigi transferler yapildigi halde basarisiz oldugu zaman elestiririm.Aksi durumda elestirmem.

• Fenerbahçe Antalya maçının ilk yarısı ve 2. yarı alper çıkana kadar çok iyiydi. derbide oynadığı bunun yanında hiçbişeydi. ne zaman alper çıktı pas trafiği azaldı. pozisyon vermeler baş gösterdi. ilginçtir derbide de yoktu alper. uzun lafın kısası bizimkiler nasılsa aldık dedikleri oyuncu adamların oyunun rengini değiştiriyor.
  • nedense fenerin şampiyonluğunu kesinleştiren tayfada hep terimsporlular adamlar galatasaray başarılı olmasın istiyo sırf terim aklansın diye yuh artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

raad olun fener 4. kez son dakika goluyle puan aldi 80 lerde falan olsa neyse hep 90+.

bu böyle gitmez eninde sonunda onlada 90 + da puan birakicak .

zayen erken forma girdiler sakarliklar başlicak fenerde.ersunun takimlari hep bol sakatli olur.her oyuncu o antrenman ritmini kaldiramaz.

Hayal dunyaniz cok genis. Sakatliklar baslasin hic farketmez. Sizin gibi dar kadroya sahip degiliz. Derbide alper meireles gobek yoktu yinede yendik mesala. Siz melosuz selcuksuz ciktiniz akhisara yenildiniz. Umarim anlamissindir.

Volkan-Mert
    Webo-Emenike-Kuyt-Sow
    Alper-Salih-Emre-Topal-Meireles-Holmen(Baroni ve selcugu saymiyorum daha)

2.bi kaliteli orta saha daima forma bekliyor.

Stoperlerdede Egemen-alves-yobo-bekir bekliyor.

3 tane hali hazirda solbek var.

topuzda gokhanin yoklugunda 2 asist yapmisti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

fener açık ara şampiyon olur, kadromuz fenerden kalitesiz diyen adam ben Galatasaraylıyım falan demesin boşuna.Sizin gibi inançsız, çakma taraftardan cacık olmaz

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

sorun fenerde bence

Bug var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

raad olun fener 4. kez son dakika goluyle puan aldi 80 lerde falan olsa neyse hep 90+.

bu böyle gitmez eninde sonunda onlada 90 + da puan birakicak .

zayen erken forma girdiler sakarliklar başlicak fenerde.ersunun takimlari hep bol sakatli olur.her oyuncu o antrenman ritmini kaldiramaz.

Hayal dunyaniz cok genis. Sakatliklar baslasin hic farketmez. Sizin gibi dar kadroya sahip degiliz. Derbide alper meireles gobek yoktu yinede yendik mesala. Siz melosuz selcuksuz ciktiniz akhisara yenildiniz. Umarim anlamissindir.

Volkan-Mert
    Webo-Emenike-Kuyt-Sow
    Alper-Salih-Emre-Topal-Meireles-Holmen(Baroni ve selcugu saymiyorum daha)

2.bi kaliteli orta saha daima forma bekliyor.

Stoperlerdede Egemen-alves-yobo-bekir bekliyor.

3 tane hali hazirda solbek var.

topuzda gokhanin yoklugunda 2 asist yapmisti..

bu yorum alkışlanır

• sorun g.saray ın drogba ve şinayder inde . bu iki oyuncuyu noel tatiline gönder yaza kadar, bruma ile amrabat ı kanatlara burak la umut u forvete gönder. 5 maç hiç bozmadan oynat.
    drogba burak-umut la yalandan kanki, şinayder ile de Selçuk . ama gerçekte bunların hepsi içten içe sorunlular. en başta bu mesele takımı karıştırıyor.

şampiyonluk sayısıyla uğraşmayın bu sene 2. lige odaklanın kısa vadede . ersun un takımları şöyleymiş 2. yarı böyle olurmuş geçiniz bu işleri. ersun hoca nın elinde f.bahçe var ve f.bahçe nin elinde de futboldan anlayan bir hoca var . g.saray ve Beşiktaş ve diğer takımların önümüzdeki birkaç yılda şunu görüp çok sağlam işler yapması lazım her anlamda : ya ersun hoca :

meireles, cristian, Selçuk, webo, kuyt, kadlec, emre, yobo, semih, serdar, gibi oyuncuları satış- gönderme sonrasında isabetli oyuncuları kadroya katarsa neler olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

sorun g.saray ın drogba ve şinayder inde . bu iki oyuncuyu noel tatiline gönder yaza kadar, bruma ile amrabat ı kanatlara burak la umut u forvete gönder. 5 maç hiç bozmadan oynat.
    drogba burak-umut la yalandan kanki, şinayder ile de Selçuk . ama gerçekte bunların hepsi içten içe sorunlular. en başta bu mesele takımı karıştırıyor.

şampiyonluk sayısıyla uğraşmayın bu sene 2. lige odaklanın kısa vadede . ersun un takımları şöyleymiş 2. yarı böyle olurmuş geçiniz bu işleri. ersun hoca nın elinde f.bahçe var ve f.bahçe nin elinde de futboldan anlayan bir hoca var . g.saray ve Beşiktaş ve diğer takımların önümüzdeki birkaç yılda şunu görüp çok sağlam işler yapması lazım her anlamda : ya ersun hoca :

meireles, cristian, Selçuk, webo, kuyt, kadlec, emre, yobo, semih, serdar, gibi oyuncuları satış- gönderme sonrasında isabetli oyuncuları kadroya katarsa neler olabilir ?

Komple bütün takım ve taraftar çıplak uzansın mı birde? Başka isteğin var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.