şöyle anlatayım, pcye format atıcaktım c:/program filesdaki oyunu d ye kopyaladım formattan sonra launcherdan uptade fln yaptı oyun girdim, hero seçtikten sonra normalde lol simgesi cıkıp oyunun acılması gerekiyor fakat game is crashed diyip reconnect olmamı istiyor ancak gene reconnete bastıgımda aynı hatayı veriyor
nedeni yerini degistirdigimden olabilir mi ki dedim sacma bi neden,directx'le alakası yoktur kanımca, guvenlik duvarını fln kaldırdım, antivirusten fln mıdır dedim sanmam
önerisi olan? eski yerine mi atsam? yeniden üstüne uptade nasıl yapabilirim? eksik dosya fln mı var ki anlayamadım
Windows Vista'mı ? Vista İse desteklemiyor Olabilir Benim Laptop'da Aynısı Oldu ama Birtürlü düzeltemedim Bütün Windows Şekillerini Destekliyor Bir Vista Yokdu :(
ss'den de anlasılacagı uzere vista degil,
başka önerisi olan ??
quote:
Orijinalden alıntı: lerenl
Windows Vista'mı ? Vista İse desteklemiyor Olabilir Benim Laptop'da Aynısı Oldu ama Birtürlü düzeltemedim Bütün Windows Şekillerini Destekliyor Bir Vista Yokdu :(
Vista Kullanıyorum Sorun Yokk Dostum. Hmm Adobe Air i Güncelle Bir
quote:
Orijinalden alıntı: bossofhell
quote:
Orijinalden alıntı: lerenl
Vista Kullanıyorum Sorun Yokk Dostum. Hmm Adobe Air i Güncelle Bir
iyi dedin, sorun cozuldu
sebebi, format attıgım icin adobe air ve gerekli olan directx'in bulunmamasıydı, 2sini kurdum ve sorun cozuldu, eyw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme