Merhaba arkadaşlar, çözümleyemedğim bir sorun var.
avea gs hattı ile 5 gb net paketi kullanmaktayım. 2 gün önce nette bir yavaşlama oldu net hızı maximun 30 kb kadar iken uploud hızı normal seyrinde. modemi biraz oynattıgımda hız mb lere çıkıyor.
sıkıntının modemden kaynaklandıgını düşünerek modemi garanti ye yolladım ve bir arkadaştan vodafone vodem aldım ve aynı sorunu tekrar yaşıyorum
sıkıntı usb girişlerde olsa net harici usb ürünlerinde sıkıntısız çalışıyor
sim kartda olsa modemi hafif oynatınca net düzeliyor
şimdi burada sıkıntı nerede bulamadım
yardımlarınızı bekliyorum.
eski bir diş fırçasıyla modemin usb ucunu bilgisayarının usb uçlarını temizlemeni öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
eski bir diş fırçasıyla modemin usb ucunu bilgisayarının usb uçlarını temizlemeni öneririm
akşam deneyeyim
tavsiye ederim led tv lerin scart kablo uclarında bile çok fayda saglıyor kucuk bir işlem umarım işine yarar
modem ile usb girişi arasında ara kablo kullanıyormusun kullanmanı öneririm modemde ısınmadan dolayı bir yavaşlama yaşıyabilirsin nede olsa elektronik bir cihaz.
Merhabalar fırça ile oldukça temizlik yaptım bir sonuç alamadım
ara kablo genelde kullanırım orda da sonuç aynı
sistemi de gerli aldım gene sorun aynı araştırmaya devam
quote:
Orijinalden alıntı: gandal07
internet kotanızın kontrolunu yaptınız mı ? farklı pc denediniz mi ?
bağlantınız kesik haldeyken ;
modem yazılımını icerisinde <
<ayarlar <ağ <bağlantı seçimi : umts/hspda kullan işaretleyip uygula diyelim <ağ seçimi tıklayınız ağ bilgileri alınıyor yazacak avea 3g seçip uygula diyelim
bunu denediniz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: tiretwien
quote:
<ayarlar <ağ <bağlantı seçimi : umts/hspda kullan işaretleyip uygula diyelim <ağ seçimi tıklayınız ağ bilgileri alınıyor yazacak avea 3g seçip uygula diyelim
bunu denediniz mi ?
Merhabalar ilgili ayarlamaları yaptım henüz bir sonuca ulaşamadım sadece başka pc de denemek kaldı.. teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tiretwien
quote:
bunu denediniz mi ?
Merhabalar ilgili ayarlamaları yaptım henüz bir sonuca ulaşamadım sadece başka pc de denemek kaldı.. teşekkürler
ağ seçimine bastıgınızda 3g cıktıgı halde yavaş baglantı oluyor ise modem yada cihaz kaynaklı olabilir. farklı pc denemek cozum konusunda yol gosterebilir
sorun mekanık hocam bence,modemi usb den oynatma ile hız degısıyor ise usb uclarını hafif nemli kolonyalı bir bez yada kulak silecegi ile temizle derim olmadı modemi teknik servise iletirsin değişimi sağlarlar hani tek sorun mekanık gibi geliyor bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme