Şimdi Ara

SORUN OTOMOBİL FİYATLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Myronides

Ben biraz başka sitelerde bakiyim dedim ilanlara çok daha makul fiyatlarla karşılaştırtim sahibinden çakal dolu piyasayı yükseltiyorlar zaten bu kadar hit yapmış bi sitenin artık paralı ilan sistemine geçmesi şart, normal uyelerede 1 adet sınır koysunlar

Aynen katılıyorum
  • Enflasyon artınca o araçlar da artar.
  • Aslinda sahibinden deki fiyatlari ayni sekilde asagi cekmek mumkun.biraz abes kacabilir ama madem ilan vermek ucretsiz herkes bir suru ilan versin piyasa degerinde veya altonda.keyfi sekilde yuksek rakam yazip ilan veren sayisi kadar veya daha fazla ilan acilirsa millet belki utanir sacma sapan ilan vermeye.bence de ilan vermek en az en 100 tl gibi bi rakam olmali.milletin cani sıkılıyo bedava diye malini sergiliyo nerdeyse 2 kati fiyat yazip kendini tatmin ediyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira belki yüksek bir rakam ama 5 lira veya 10 lira bile olsa gereksiz ilanların önüne geçilmiş olur. Arabasını aldığı gün ilana koyan insanlar var sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: cono01

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence asıl sorun az kazanıyor oluşumuz

çok kazansak ötvyi %100 e çıkarırlar merak etme

bizde daha çok kazanırız

ÖTV %150 te çıkar

biraz daha çok kazanırsak yurtdışına yerleşir tamamen ötv belasından kurtuluruz.

aylık 3000 TL pasaport vergisi alırlar

işte onu biraz zor alırlar

don vergisi bile alır bu hükümet

keraneeki kadından %18 , domuz etinden %18 , en adi ya en kaliteli içkiden vergi alıp bu vergiyi yeri gelip diyanete aktanran, faiz haram diyim faizden vergi alan ülke yada yönetim bu nasıl müslümanlık , atın yediği samanın vergisi %18, pırlantanın elmasın altının vergisi %0,1 böyle bir ülke var araştırın bunu okuyup katlanan, susup utanıp hiçbiryerde dile getirmeyen vatandaşları da var

• Diğer marka ve modellerde de durum farklı değil
    tablo özetle şu:
    Captur fiyat 26390.90 tl
    ÖTV(%45):14417.83 tl
    KDV(%18) 7345.57 tl
    Bandrol tescil bedeli: 745.70 tl

araç fiyatı 48.900 tl

26binlik araç için ödediğimiz vergi 22310 tl

zaten %37 olan ötv ötv indirimi bahanesiyle yeniden aynı seviyeye gelince indirim oldu diye zil takılacak

Bu 1.6 altı araç için böyle 1.6 üstü araçlarda durum çok daha vahim
  • ilave olarak fırsatçıları da eklemek gerek

araç 2013 model (sıfır)olarak bayilerde 62100
    amcam 64900'e itelemeye çalışıyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-trafige-ocak-2014-cikisli-cok-temiz-170931642/detay
  • Filler fikrasi aklima geliyor.herkes o zamlandi bu zamlandi diyor sandikta yine fillerrden memnuniyet çikiyor.

Daha çok zam bekliyorum bu az çok memnunum zamlardan .en ucuz araba 100 bin olsun gidin bisiklete binin fakirler ben zirhli mersoya biniyom nasilsa.

Sizde meesoya binmeyiverin vw e binin.

Hem arabayi napcaniz ev alin ev.

• Bir ülkenin gelişmesi için öncelikle üretimi artırıp ülkeye girdi sağlamak gerekir. Ancak bizde üniversiteyi bitiren mezunlarımızın %90'ı devlete kapağı atıp memur olmak istiyorlar. Çok da haklılar. Gelişmiş iş imkanını mı var ülkede? Herkes garanti mesleğim olsun istiyor. Böyle olunca da devlet memuruna verdiği 2-3 bin lirayı vergilerle geri alıyor. sonra yine 2-3 bin lira memuruna veriyor. böyle saçma sapan bi dönüşüm sürüp gidiyor. sonra insanlar kredi batağına sürükleniyor vs.vs.

otomobil ve akaryakıttan alınan vergilerin hunharca yüksek olmasının nedeni de zenginlerden, spor kulüplerinden büyük şirketlerden alınamayan vergilerdir.

Biz asla gelişmiş bir ülke olamayacağız malesef.
  • olsun bizimde duble yollarımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ilave olarak fırsatçıları da eklemek gerek

araç 2013 model (sıfır)olarak bayilerde 62100
    amcam 64900'e itelemeye çalışıyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-trafige-ocak-2014-cikisli-cok-temiz-170931642/detay

Iste böyle sığırların ilan vermesine izin vermeyeceksin.ilan ücreti en basit 5 tl olsaydı bu sığır bu ilanı açar mıydı sizce?
    Sırf bu tür sığırlar yüzünden 2. El piyasası hiçbir zaman düzelmez...

• Duble yol yapıldı yetmez mi (!)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.