Şimdi Ara

Sorunlu Alışveriş, dolandırildim ( @tutturamayanlar )

Bu Konudaki Kullanıcılar: ReiCheN
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sorunlu Alışveriş, dolandırildim ( @tutturamayanlar )
    @tutturamayanlar nickli arkadaştan aldığım oyunun şifresi değişmiştir. Kendisine ulaştığımda 1 sene oldu, sattım diyerek geçiştirmeye çalıştı. Sattığı diğer sahibini sordugumda da müsait değilim yazarım cevabını aldım. alışveriş yapacak arkadaşlar için bu konu kalsın. oyunu alamazsam eğer ödeme dekontunu bulduğumda da şikayetimi oluşturacağım.

https://forum.donanimhaber.com/profil/2934387

Edit: 3 gün geçmesine rağmen kendisinden bir cevap alamadım, kesinlikle uzak durun. Parayı gönderdiğim hesap ismi Alperen Kılıç. Detay sormak isteyen olursa mesajla ulaşabilir ancak nacizane tavsiyem bloklayın geçin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• arkadaş bana da yazmıştı, bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aradan bir sene geçmesine rağmen, benim yaptığıma dair ispatı olmadığı halde beni suçladı arkadaş, ve bu konuyu açmış, insan karalamak vebal altında bırakmak bu kadar kolay olmamali, bu konu yüzünden bazen sorun yaşıyorum, o yüzden yazma gereksinimi duydum ,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun yaşayın diye yazdim zaten hocam, ben sattim, artik benden çıktı o iş diye bir şey yok. Gunlerce yanit vermeden bekletmeniz de işin çabası oldu. Iyi gunler.

• Bende blokladım geçtim. Böyle dolandırıcıları bildirdiğiniz için teşekkürler.

• Oyunun diğer hakkı sizdeymiş.Satarken bilgilendirmediyseniz sorumluluk tabiki sizde.Ya sattığınız kişilyle iletişime geçip hesap bilgilerini alacaksınız yada arkadaşa ücret iadesi yapacaksınız.Tabiki ortada yazılanlardan farklı bir durum varsa bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetdsdn -- 21 Temmuz 2024; 12:7:53 >
  • Hala dolandırıcı diyor arkadaş
    Sözlük anlamına bak kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım mevzuysa buna refleri verenler kim ? Nasıl vermişler. Belki de bu da scam . Artık 2 referansı 4 yıllık üyeliği olana da güvenmeyeceğiz . Hocam geçmiş olsun ama mutlaka hakkınızı arayın . Basit bir şey değil 100 tl bile olsa 10 kişiye yapsa 1000 tl adam çalışıp çabalayacağına milletin emek parasından beleş kazanma derdinde olabilir.

• Kardeş ortada dolandırma yok dolandirma soz konusu degil ,sen gunde 10 kisiye yapsa diye neyi hesapliyorsun allah askina ,referans almayi yeni öğrendim ,merak etme yoksa 100 gecerdi alim satimlardan .
    Arkadasa oyun satmistim ,bir yil sonra hesaba giremedegini soyledi ,sifreyi kimin degistirdigini bulamadik ,olay bu ,
    Kurdugun cumlelere dikkat et uye altindan kalkmayacagin sozler soyleme ,
    Konuyutu açan kardeşim, sende seni dolandirmadigimi söyler misin lütfen
    Tamam benim hatam şifre değiştiği zaman çözüme kavuşturumamak, ama böyle önüne gelen üyelerin bilip bilmeden yorum yapması dolandırıcı demesi abes oluyor ...üsteki uye seni tanımıyorum bile bloklu imişim boş yapma

• Ben bu uyeden oyun aldım ve oda benden aldı suana kadar bir sorun da yasamadık sizin aranızda ki olayı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFletdo -- 7 Ağustos 2024; 19:5:45 >
  • FFletdo kullanıcısına yanıt
    Ağzı olan tanıyan taninmayan
    Bilen bilmeyen konuşuyor dostum
    Yok gunde 10 kişi dolandirsa ayda şu kadar diye
    Saçmalıyor farkında değil
    Ne dolandirmasi kardeşim, aç dolandirmamin sözlük anlamına bak bilmiyor isen !
    Konuyu izah ettim hala
    Dolandırıcı diyor adam
    Ortada DOLANDIRMA YOK .....

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.