|
Bildirim
|
Forum nicki By_cLL olan şahıs geçen hafta forza horizon 3 p2 hakkını 45 TL ücretiyle benden almak istedi. Iban bilgilerimi verdim ve eft yaptığını paranın pazartesi hesaba geçeceğini söyledi. (Cumartesi falandı sanırım alım mesajı attığında)
Pazartesi hesabıma para gelmedi ve kendisine gelen giden bir para yok maalesef diye mesaj attım. Uzun süre mesajı okumadı. Merak edip az önce baktım mesajı okumuş ama herhangi bir cevap dahi yazmamış. Neden cevap yazmadığını sordum ve parayı gönderdim dediği için hesap bilgilerini vereceğimi mi sandın dedim. Adam mı dolandırıyorsun dedim ... Sana hesap mı vereceğiz kardeş senden hesap bilgilerini mi istedik işlerim vardı falan dedi. Senib malına mı kaldık dünyada önemli işler var vs diye saçmalayıp beni blokladı. Bilginiz olsun arkadaşlar. Forum nicki By_cLL |
Arkadaşlar merhaba, TheAssgardian adlı üyeyle ilgili bir sıkıntı yaşadım paylaşmak istiyorum. Kendisinin p2 olarak kullanıp hesap sahibi olduğu bir hesabı ben p1 olarak başka bir arkadaştan devraldım. Hesaptaki iletişim bilgilerini üstüme geçirmek istediğimde, hesabı aldığım arkadaş, hesap sahibi TheAssgardian'ın bunu istemediğini söyledi. Ben de biraz yoğun bi dönemdeydim, çok üstüne düşmedim eyvallah dedim geçtim.
Yaklaşık 1 ay sonra, dün akşam TheAssgardian'a telefondan ulaştım. Kibar bir şekilde iletişim bilgilerini talep ettim. Kendisi de bende böyle kardeş, bir sorun olursa yazarsın ben hesabın iletisim bilgilerini üzerine vermem gibi küstah bir tavırla talebimi reddetti. Ilk defa senden duyuyorum p1'in hesabın iletisim bilgilerine sahip olduğunu gibi anlamsız bir tez sundu. O zaman benden aldığım ücrete p1i al bu durumi kabul eden başkasına sat dedim ona da yanaşmadı. Sorun olduğunda yazarsın dedikten sonra sorun var ve yazıyorum şeklinde cevapladığımda bunu bir sorun görmediğini, sen çatacak insan arıyorsun hadi iyi geceler falan dedi. Özetle güvenilmezliğini görmedim, burada yalan propaganda yapacak halim yok. Ancak bir sorun olduğunda çözüm sağlamayan, ukalaca bir tavrı olan kardeşlikteki iyi niyeti suistimal ettiğini düşündüğüm, asla yapıcı olmayan bir üye. Günde 3 kere paylaştığı ilanlarına mecbur kalmadıkça yönelmeyin derim. Herkese sevgiler. |
Faydalı konu. Ben hep forumdaki insanlara güvenerek bir iş yapıyorum, çoğu zaman da daha hiç ücret almadan hesap bilgilerini verdiğim oldu. Bir kaç gün sonra ücret gönderen de oldu, insanlık halidir yani.
Ben insanların samimiyetine güveniyorum, 3 kuruş için katekülle yapan insanları da anlamıyorum. Yorumları ve yaşananları duydukça/okudukça daha da dikkatli oluyorum. |
TheAssgardian adlı üyeden alışveriş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Ben kendisiyle bir sorun yaşadım mı? Hayır. çünkü ben alışveriş yapmadan önce alışveriş yapacağım kişiyi araştırıyorum. Araştırmam sonucu üslubu ve kişiliği ile güven vermemesi sebebiyle alışveriş yapmama kararı almıştım, sizide alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. |
Sen bu kafayla oyun moyun satamazsın zaten ilanında baya oyun birikmiş satamamaktan
Senin gibi tiplere ekmek çıkmaz artık bu forumda geçmiş olsun. |
Böyle bir konu yoktu hocam iyi düşünmüşsünüz
|
Kendisini direkt bloklamalısın. Yaşının küçüklüğü davranışlarına vuran birisi.Küfürler, hakaretler, dayılanmalar...Biz kendisine bir ders verip özür diletmiştik gerçi ama yetmemiş demek ki.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 20 Haziran 2018; 11:16:15 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 22 Ağustos 2018; 14:53:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 22 Ağustos 2018; 20:4:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 12 Kasım 2018; 17:15:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 19 Ekim 2018; 19:20:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allyjhan -- 16 Kasım 2018; 10:19:45 > |
|
|
|