Şimdi Ara

Sorunlu Olay Adı: BlueScreen BCCode: 116 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
18.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Sorunlu Olay Adı: BlueScreen  BCCode: 116
  • arkadaşlar chkdsk ten sonra 3. karedeki kırmızı yeşile döndü.
    bilgisayar eskisi gibi 10 dk da açılmıyor hemen açılıyor :))
  • windows o sektörde yer alabilir.bu tamamen şans meselesi.yani bozuk sektöre boot.ini dosyası denk gelir,sistem açılmaz ya da bozuk sektöre bir mp3 dosyası denk gelir o dosyayı çalıştıramayabilirsiniz.

3.karedeki sektör demek ki bilgisayarın açılışında kullanılan dosyaları içeren sektördü..Düzeldi ve pc artık hızlı açılıyor..
    Ne güzel işte..Geçmiş olsun :)
  • saolun arkadaşlar

yinede ben bi arkadaşımdan harddisk aldım 80 gb. bu gece takıp bi HDTUNE ile taratacağım problem yoksa da windows u ona kurmak istiyorum.
    şuan bende windows7 ultimate 32bit yüklü ancak benim 8gb ram i kullanılabilir 3.00 gb gösteriyor.
    bilgisayarı götürdüğüm serviste yalnızca windows un 3 gb olarak gördüğünü aslında fiziksel olarak bilgisayarın 8 gb ram performansı ile çalıştığını söyledi.
    ancak ben yinede 64bit kurmak istiyorum. Sağlam denenmiş bildiğiniz bi win7 x64 linki varmı _?
    Ya da gerçekten ram performansı için 64bit kurmaya gerek yok mu_?
  • yok öyle birşey..64 bit kurmak zorundasınız 8gb ram için.
    kolay gelsin
  • s.a arkadaslar bu sorun bendede basladi hd tune ile tarattym herhangi bir sorun çykmady ama sistemi geri yükledim yine olmadi yine kapaniyor

Sorun imzasi:
    Sorunlu Olay Adi: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkinda ek bilgiler:
    BCCode: 116
    BCP1: 872200E8
    BCP2: 92A470A6
    BCP3: 00000000
    BCP4: 00000002
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açyklamaya yardimci olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\111713-16036-01.dmp
    C:\Users\hamdi\AppData\Local\Temp\WER-60902-0.sysdata.xml

yaziyor yardimlarinizi bekliyorum yarin synavim var sinav internet üzerinden olucak dolayisyila bilgisayar lazim :) Simdiden tesekkürler!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerpo123 -- 17 Kasım 2013; 15:31:35 >
  • rez okicam
  • Arkadaşlar bendede aynı sorun veriyor bluescreen diye windows ultimate kullanıyorum bende dediği gibi ancak nasıl hallonulur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/95Gavr.jpg
    Merhaba arkadaşlar bende de benzer bir sorun var. yeni Asus NVdia GTX 970 Turbo aldım. Alır almaz Hİtman Abs. Oynadım ve bitirdim.
    Ancak şuan COD Ghost oynamaya çalışıyorum. Oyun sorunsuz açılıyor e New Game Dediğimde ilk yükleme sayfası tamamlanıyor. Oyuna girdiğinde ise direk PC ye reset atıyor.
    Ekran kartı driverini güncelledim. Reset sonrası bu linkteki hatanın oluştuğunu yazıyor.
    Sistem
    Win 7 64 Bit.
    İ5 3,47 Ghrz CPU
    12 GB DDR 3 RAM
    Asus NVidia GTX 9702 Turbo 4GB-256 Bit Ekran kartı.
  • Sa
    Sorunumu kisaca anlatayim benim bilgisayarda lol oynarken falan boyle bi anda donuyo ses falan da donuyo sonra kapanio 15-30 dk acilmiyor. Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor(bilgisayar masaustu). Baslangic onarma gelmeye basladi 2 kere mavi ekran geldi ayni bccode 116 adli sey iste bunun nedeni nedir bilen varmi???? Varsa aciklayin lutfen
    Bilgisayar ozelliklerinden bildiklerim
    Ekran karti 3.8 gb
    Ram 6gb
    W7....

• Arkadaşlar genel olarak sorun aynı. Ben Ekran kartına power supply yetersiz geldiğini keşfettim.
    Bende 500 wat gerçek değeri 450 wat power vardı. Bu sebeple oyun açtığımda pc kapanıyormuş. bi 300 TL sıkışmış :) 750 wat power alınca canavar oldu :)
    Herkeste aynı sorun olmaya bilir ama bi araştırın derim.
  • kan89 K kullanıcısına yanıt
    s.a genelde mavi ekran hatalari harddisk problemlerinden olur

• Az önce ben de aynı hatayı aldım. Ancak sebebinin ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zira mavi ekrandan önce facede bir video izliyordum. Ekran gidip geldi ve ekran kartının bir hatadan başarıyla kurtarıldığı yazdı. Hemen ardından başka bir videoya tıkladım. Bu sefer mavi ekran geldi ve ardından resetledi. Bu arada birkaç gün önce bad sectorlü harddiskim çalışmaz olunca yenisiyle değiştirmiştim. Ve bugün böyle bir hata aldım.
  • Arkadaşlar bende dün itibariyle bluescreen 116 hatasını aldım.Çözüm nedir.?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.