Şimdi Ara

Sorunsuz Oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen 1 sene önce yine buradan okuyarak, öğrenerek HTPC toplamıştım. İlk başta iyiydi ama sonradan çok zahmetli olmaya başladı. 1 ay dayanamadım ve HTPC'yi normal bilgisayar olarak kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 ay önce de Migros'dan uygun bir fiyata siyah renkte Voxline DVD Divx player aldım. İlk başlarda o da iyi gibiydi ama şimdi artık ona da dayanamıyorum. En büyük sorun da görüntünün takılması. Sadece hareketli sahnelerde değil karmaşık figürlerin olduğu, renk tonunun yüksek olduğu sahnelerde bile takılıyor. Daha 2 gün önce izlediğim Suspiria filminde evin duvar kağıdı desenliydi ve orada bile görüntü takılmaya, yavaşlamaya başladı. Hadi cd ya da dvd'den okuyor olsa yine cd bozuk vs. diyeceğim ama usb bellekten oynatıyorum ve belleğin de 25mb/s okuma hızı var. Yani usbden kaynaklı olması imkansız sanırım.

Hikaye bu kadar. Sonunda paraya kıyıp adam akıllı bir divx player almaya karar verdim. Fiyatın üst sınırı 200 ytl. Oynatıcıyı bağlayacağım televizyon sony lcd 40' hd ready.

İstediklerim:

1. Hareketli sahnede ya da herhangi bir şekilde filmlerde takılma olmayacak. Aynen bilgisayardaki gibi sorunsuzca, akıcı bir görüntü olsun.
    2. Her türlü divx (4,5,6, ultra) ve xvid dosyasını okuyabilecek. Ayrıca mümkünse avi uzantılı BRRİP (2 gb civarı olanlar) dosyaları da okusun. Matroska için fiyatlara bakıyorum forumda; çok yüksek. Üstelik gelmesi de problemli, gümrüktü, kargoydu vs.. 1-2 seneye de gelmez onlar Türkiye'ye. Hele ki kriz başladı, hiç bir firma böyle bir riske girmez artık.
    3. USB girişi mutlaka olsun. Eğer mümkünse usb çıkışlı harici sabitdiskleri de sorunsuz görebilsin.
    4. Hdmi çıkışı olursa da güzel olur. Olmasa da olabilir.

Bunların olduğu bir oynatıcı tavsiyesi istiyorum. Bimeks ve Teknosa'ya gidebilirim. Eğer bunlarda yoksa internetten de sipariş verebilirim. 2-3 saate cevap verirseniz şahane olur rep veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziloZ -- 27 Ekim 2008; 15:50:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.