Şimdi Ara

sorunsuz oyun için anakart tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sli yada cf olması şart değil ama oladabilir ddr2 ve ddr3 destekli intel anakart hangi marka model bakıyım sizce Asus bakmayı düşünüyorum ama gigabyte ta olabilir sanırım ikisi birleşmiş zaten 250 dolar civarı düşünüyorum..

• Gigabyte AMD GA-M56S-S3 NF560 DDR2 PCIX SOC940 Anakart
  • 250 dolar limitim varda hepsiburadada pek iyi yorum yapılmamışki bu anakart için birde intel bakıyodum ben
  • yıllardır gigabyte kullanırım ve herzaman memnun kaldım, benim tavsiyem gigabyte
  • Kesinlikle Abit diyorum bulabilirsen başkada hiç birşey demem.

Zamanında Distribütörü idim. İnanılmaz kaliteli malzeme kullanılarak yapılıyor parasının son kuruşuna kadar hak ediyor değerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yunus Akkan

yıllardır gigabyte kullanırım ve herzaman memnun kaldım, benim tavsiyem gigabyte

Ben devamlı pc toplarken gigabyte kullanıyorum cok süper katı kapasitörü olsun kaliteli işçiligi olsun.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2324

Hem ddr2 hem ddr3 alcaksan bunu öneririm bende yeni pc topluycam gibi (bu wow özel yapım notebook vardı ona para biriktiremiycem gibiÇok pahalı melet caydım.)
    Bu anakartın en cok hosuma giden yanlarıda eger işlemciye oc yapcaksan 1600fsp oc destegi var kartın süper.DDR2 side 1066 mhz yükseltebilirsin.
    Güzel bir kart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.