Şimdi Ara

Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR

Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR

Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR Sorunsuz, sıfır problemsiz LG G3 SATILIR

32 Gb hafıza / 3 Gb ram li modeldir.

Merhabalar. Yeni bir telefon aldığım için kullanmış olduğum eski telefonumu satıyorum.

Cihazı 2015 yılının mayıs ayında hepsiburada sitesinden almıştım. Dolayısı ile garantisi bitti. Faturası mevcut.
    Telefonu iş amaçlı kullandım, hiç oyun oynanmadı. Whatsapp - konuşma - banka uygulamaları - mail. Ekseriyet bu uygulamaları kullandım.
    Aldığımdan beri hiç reset atmadım çünkü gerek duymadım akıcılığı bana göre hala güzel.

Kutusu - faturası mevcut. Kulaklığı - şarj aleti yok.
    Cihazın çalışmasında hiç bir problem / sorun yoktur. Telefonu değiştirme amacım daha güncel bir cihaz aldığım içindir.

Kozmetik olarak değerlendire bilmeniz için detaylı resimler attım. Bakıp değerlendirirsiniz.
    Arka kapağında yapıştırma vardır cihazı aldığım günden beri bu yapıştırmayla kullandım.

Cihazı beğenmezseniz iade alabilirim.

İstediğim Fiyat; 370 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Ağustos 2018; 15:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı satışlar Ram ve hafıza nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Hayırlı satışlar Ram ve hafıza nedir
    Teşekkür ederim. 32 Gb hafıza ve 3 Gb rami var.

• Fiyat Takip
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ürün satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.