ya arkdaslar bu gun ıkı kere gırdım kısınde de 5 dk sonra ;????? ???? dıe bır surusey cıktı seceneklerdede ???? mı yoksa????? mı cıkıyor buna ya ekran kartı falan dıo nedır bu yaw
eet kardes aynısı baan cıkıyo bede hep sagdakini seciyom
peki bu ne anlama glio??????bn silkroada 4 gundur giremioum ewde diilim cunku de nooldu bu oyuna yaw herkas giremioum dio???
o ?????? leri adamı deli etmek için yapılan bir şeydir..ekran kartı sürücüsünü update ederseniz geçiceği söylentisi yaygındır ama hiçbişeye yaramaz tam red yeowaya dalıp zombie yi yediğin anda gelir ????? noldu sence ölcekmisin der gibi sonra oyuna girersin 1 canın kalmıştır kenardan geçen yeowa sana çarpar ölürsün (bu yaşadıklarımın en sinir bozucusuydu daha neler war)
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix
o ?????? leri adamı deli etmek için yapılan bir şeydir..ekran kartı sürücüsünü update ederseniz geçiceği söylentisi yaygındır ama hiçbişeye yaramaz tam red yeowaya dalıp zombie yi yediğin anda gelir ????? noldu sence ölcekmisin der gibi sonra oyuna girersin 1 canın kalmıştır kenardan geçen yeowa sana çarpar ölürsün (bu yaşadıklarımın en sinir bozucusuydu daha neler war)
oyundan mı kaynaklanıo?
bu soruna hiç çözüm arama.ben 40forumda 40 çözüm okudum hiçbiri bi işe yaramıyor.kabullenceksin.bana ortalama 2günde bi böyle oluyo.tekrar girip açıyorum.çözüm bubazen günde 4kere yaptığıda oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: cemo07
ya arkdaslar bu gun ıkı kere gırdım kısınde de 5 dk sonra ;????? ???? dıe bır surusey cıktı seceneklerdede ???? mı yoksa????? mı cıkıyor buna ya ekran kartı falan dıo nedır bu yaw
eet dostum aynı şey bana da oluyor.oyundan atınca ?????? orunu werio.şıklarda da evet hayır yazacağına ????? ????? yazıyo
ben hep sagadkini seciyorum zaten :)
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
arkadaşım o soru işaretleri genellikle çok kastığında oluyor.mesela sen durmadan yaratık kesiyorsun ve 5dk da %5 kastın o zaman oyun seni bot sanıyor ve ?????? vererek oyundan atıyor.bir çeşit anti-bot yöntemi yania.ama çok sinir bozucutabibi bazen durduk yerede veriyor ama genellikle hiç durmadan kastığınızda oluyor bu olay
valla iyi salladın bence..ne anti-bot'u ya.. bu sorun ekran kartı sorunundan başka birşey değil. bana da arada sırada oluyor. ekran kartının son sürümünü yükledim, düzelir gibi oldu. uzun bir süre karşılaşmadım. ardından tekrar başladı. her update'den sonra kendini yenileyen bir sorun oldu bende. her update'de ekran kartı driver'ı yüklemeyle uğraşamıcam için pek sallamıyorum. sinir bozucu oluyor ama olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
arkadaşım o soru işaretleri genellikle çok kastığında oluyor.mesela sen durmadan yaratık kesiyorsun ve 5dk da %5 kastın o zaman oyun seni bot sanıyor ve ?????? vererek oyundan atıyor.bir çeşit anti-bot yöntemi yania.ama çok sinir bozucutabibi bazen durduk yerede veriyor ama genellikle hiç durmadan kastığınızda oluyor bu olay
valla iyi salladın bence..ne anti-bot'u ya.. bu sorun ekran kartı sorunundan başka birşey değil. bana da arada sırada oluyor. ekran kartının son sürümünü yükledim, düzelir gibi oldu. uzun bir süre karşılaşmadım. ardından tekrar başladı. her update'den sonra kendini yenileyen bir sorun oldu bende. her update'de ekran kartı driver'ı yüklemeyle uğraşamıcam için pek sallamıyorum. sinir bozucu oluyor ama olsun..
arkadaşım bende 7600gt @7800gt varson patchleri yüklü ama oluyorbence de sen salladın
quote:
Orjinalden alıntı: MyDangerouS
ben hep sagadkini seciyorum zaten :)
benim değişiyo canım sıkılıca sol canım sıkılca sağ
hadi diyelim, anti-bot olayi -ki çok mantıksız- niye normalde şehirdeyken ard arda 5 kere düştüm ben oyundan. buna cevap ver o zaman. anti-bot olayını adam gibi yapsalardı, daha açılalı 1 ay olmayan serverlarda lvl 60 karakterler gezmezdi. adamların bu bot olayıyla ilgilendikleri bile yok. adaletsiz dünya işte, n'olcak.. ayrıca oyunlarda meydana gelen ekran kartı hataları senin elindeki ekran kartına pek bakmaz. marka model olayı değil mesele.. neyse ne ya. sen öyle düşünmek istiyorsan, o senin bileceğin iş. kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
hadi diyelim, anti-bot olayi -ki çok mantıksız- niye normalde şehirdeyken ard arda 5 kere düştüm ben oyundan. buna cevap ver o zaman. anti-bot olayını adam gibi yapsalardı, daha açılalı 1 ay olmayan serverlarda lvl 60 karakterler gezmezdi. adamların bu bot olayıyla ilgilendikleri bile yok. adaletsiz dünya işte, n'olcak.. ayrıca oyunlarda meydana gelen ekran kartı hataları senin elindeki ekran kartına pek bakmaz. marka model olayı değil mesele.. neyse ne ya. sen öyle düşünmek istiyorsan, o senin bileceğin iş. kolay gelsin.
kardeşim marka-model diyorsunda 9550 gpu ile 7600gt yi bir mi tutuyorsun sen??
bende anti-bot olduğuna inanmadım bundan önce açılan bir konuda arkaşın biri yazmıştı başkada mantıklı açıklama gelmeyince bende bunu doğru buldum mecburen.marka-model değil ama gpu nun gücüne bakar bu iş.öyle update fln ile gitseydi ohoo çoktan giderdi bende de.aam olmuyor malesef nedendir bende bilmiyorum sanmaki ben kendim buldum bu anti-bot olma işini
neyse uzatamaya gerek yok her ne yapsak yapalım dc yide yiyoruz,aşırı lagdan da yazıyoruz,tam berserger de iken ?????? inde alıyoruz
benle kardeşim'li filan konuşma uleeynn :) şaka şaka.. demekki sorunun kaynağı bilinmiyo, herkesin bir teorisi var. ortada çözüm yok. hal böyle olunca f.ck you silkroad.. ama maalesef devam :(
Arkadaşlar bu sorunu korede yaşayan bi arkadaşıma sordum kendiside bu oyunun müptelalarından. bana söylediği şey şu ana serverlarda versiyon yükseltme dışında küçük patchlerin yüklenmesi sırasında meydana gelen ve oynayan kişinin bağlantı zayıflığına denk geldiği anda D/C yapan bi sorun olay penceresinin ?????? şeklinde çıkmasının nedeni ise oyunun kore yapımı ve hata uyarılarınında oyunla birlikte kore dilinde yüklenmesi yani bu hata penceresi aslında kore dilinde uyarılar içeriyor ama bizim memleketteki bilgisayarlar kore dilini desteklemediği için olayı ????? şeklinde görüp "hımmm tamam o zaman" demekle yetinioruz. Herkese selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme