Equ yeter be dostum.Her posta alıntı yapıp smiley atmayı kes istersen..
@Quad
Sende haklısın hocam
quote:
Orjinalden alıntı: WoX~
Equ yeter be dostum.Her posta alıntı yapıp smiley atmayı kes istersen..
@Quad
Sende haklısın hocam
Buna bırakda bölümün yöneticileri karar versin.
@RemagX saolasın sorunların cogunu cozdum heralde
Bu adam gönüllü maskot falan mı ya. Postları gülmekten öldürür adamı
Sana tavsiyem, forumda CS bölümünde birkaç kişiden yardım iste onlarıda biliyorsun zaten, PM felan at, foruma yansıtma aman ha!, forumda insanlara yardım edilmez, dalga geçilir&post kasılır, herkes progamer ya bu sebepten.
quote:
Orjinalden alıntı: Maça Ası
Sana tavsiyem, forumda CS bölümünde birkaç kişiden yardım iste onlarıda biliyorsun zaten, PM felan at, foruma yansıtma aman ha!, forumda insanlara yardım edilmez, dalga geçilir&post kasılır, herkes progamer ya bu sebepten.
ne alaka yaw
alakalandır işte kendi açından, biraz tezat sanatı var cümlelerde, gerisinden bir anlam çıkartmışsındır.
quote:
Yaptığın Tezatın içinde bende varım Cevap Hakkı Doğdu:
Forumda yardım isteyen gördüğümde kasa kasa yardım etmekten bıkmadığımı belirtmek isterim... Hiç bıkmadan uğraşıp araştırma yapıp, sorunu olan kişiye yardım etmişliğim çoktur...
CFG varmı ? Sağlam CFG SK Potti CFG nerden bulurum? deyipte her 2 günde 1 konu açarsa bende adama böyle muamele yaparım.
Forumda dalga geçilir derken sadece şu ana kadar 1 kez dalga geçtim oda bu 2 konuda ve 1 kişiyle daha önce ara bul bulamayacaksın.
Post Kasılır deyince: Post kassaydım şuan mesaj sayım bunun iki katı olurdu.
Son olarak ProGamer olmakla bir alaka göremedim. Progamersınız ya (aslında değilsiniz) milleti küçümsüyorsunuz dedin gibi algıladım ben bunu. Açıkçası hiç Pro olduğumu düşünmüyorum. Şahsen Forumda en küçükten en büyüğe kadar herkesle muhabbet edip iç içe olmaya çalışıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
@QuadroFX
quote:
Sana tavsiyem, forumda CS bölümünde birkaç kişiden yardım iste onlarıda biliyorsun zaten,
Bak burada ne demişim, birkaç kişiden biride sensin, yanlış taraftan yorum yazdın. Ayrıca o Pro tayfa biliyor kendini, dillendirmeye gerek yok. İyi forumlar.
quote:
@QuadroFX
quote:
Sana tavsiyem, forumda CS bölümünde birkaç kişiden yardım iste onlarıda biliyorsun zaten,
Bak burada ne demişim, birkaç kişiden biride sensin, yanlış taraftan yorum yazdın. Ayrıca o Pro tayfa biliyor kendini, dillendirmeye gerek yok. İyi forumlar.
Anladım...
İyi Forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme