Şimdi Ara

sorunuma fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm makinam P3 800 Gigabyte V/A AGP4x Apollo pro anakart 20GB Hddr ekrankartımı yeni degiştirdim sorun bundan sonra başladı
    ekran kartı GEGabyte Geforce 4 FX 5200 taktım ekran kartımı anakartımdan dolayı 4X kullanıcagımı biliyorum ancak en düşük sistem isteyen oyunları bile açmaz oldu oyunları normal bir şekilde yüklüyor ama açmaya çalıştıgında masa üstüne geri dönüyor şu sorunları veriyor.:1.Mechwarrıor 4 oyununu yükledikten sonra hata penceresi Your current hardware or driver setup is not compatible with MechWarrior 4,
    please contact your hardware manufacturer for more information.See readme for known issues.
    2.DirecX 8.0 yüklemeye çelıştıgımda hata penceresi şöyle DirectX setup has completed successfully yazıyor ama yüklenmiyor ne yapmam gerekli teşşekkürler

• IRQ ' ları kontrol etmek gerekir.çakışma olabilir.
  • directx 9 u dene.
  • Bence sorun DirectX filan değil.Donanımla ilgili bir problem var.DirectX donanımsal problemlerde mutlaka hata verir.Bu da gayet doğal.Bence olay anakart-ekran kartı ikilisinde.Birde DirectX i uninstall ile kaldırıp tekrar yüklemeyi denesen diyorum.
  • Çalıştır dan dxdiag ı çalıştır. Display den TestDirect3D yapmayı dene. Herhangi bir sorun var mı bir bak....
  • hangi driver ı kullanıyosun?
    bana driver sorunu gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.