Şimdi Ara

Sorunumu Bulamadım.. Yardım Edebilirmisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum biraz karışık ilk olarak sistemimi söyliyim. Amd Athlon(TM) XP 1900+1.2GHz, 512Mb Ram, NVIDIA 128 Mb Ge-Force FX 5600 ekran kartı, anakartım ise Asus A7V600-X modeli. Şunu da belirteyim bilgisayarım 3,5 senelik ve aldığımdan geçen seneye kadar Amd Sempron görünüyordu, geçen seneden sonra anlamadığım bir nedenden dolayı Amd Athlon görünmeye başladı. Sorunuma şu ki, bilgisayarda herhangi bir oyun oynamaya kalkınca, örneğin counter strike veya fifa 2007, oyun açılıyor maksimum 2-3 dakika içinde bilgisayar restart atıyor kendine ve tam restart attığı zaman bilgisayar kapanıyor. Diğer sorunum ise bilgisayarımı açmaya çalıştığım zaman uzun uzun sinyal veriyor monitör falan gelmiyor anca birkaç kere power a basınca geliyor. Sorunumu çözmemde yardım ederseniz sevinirim. En azından neden kaynaklandığını bilsem bile yeter bana. Şimdiden teşekkürler :)

• sinyal sesi 2 saniye aralıklı bip olarakmı yoksa bir uzun iki kısamı muhtemelen ram
  • Kısa değil hepsi uzun uzun geliyor. Bilgisayarı açınca sorunsuz iken, bi bip diyordu sonra hemen anakartı gösteriyordu asus diye, bu uzun sinyaller olunca anakart falan gelmiyor siyah ekran kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.