quote:Orjinalden alıntı: Prince2245 adın ya bekir ya bektaş beko kısaltmasını kullandığına göre kesin bekirdir bende ciddi ciddi bulmaya calısıom yaww ohoo şu profile tıklasanız.vatanadaşlık numarası bile yazıyo. bide bu bölümün modu kim.merak ettim.
quote:Orjinalden alıntı: yavkar@fb quote:Orjinalden alıntı: Prince2245 adın ya bekir ya bektaş beko kısaltmasını kullandığına göre kesin bekirdir bende ciddi ciddi bulmaya calısıom yaww ohoo şu profile tıklasanız.vatanadaşlık numarası bile yazıyo. bide bu bölümün modu kim.merak ettim. ne modu lan böyle yerde mod ne arasın.millet toplanmış hep beraber kasıyo
quote:Orjinalden alıntı: KooSeo quote:Orjinalden alıntı: yavkar@fb quote:Orjinalden alıntı: Prince2245 adın ya bekir ya bektaş beko kısaltmasını kullandığına göre kesin bekirdir bende ciddi ciddi bulmaya calısıom yaww ohoo şu profile tıklasanız.vatanadaşlık numarası bile yazıyo. bide bu bölümün modu kim.merak ettim. ne modu lan böyle yerde mod ne arasın.millet toplanmış hep beraber kasıyo şişt bizim konuya gidin çaktırmadan.sonra ordan bi istişare edip girişelim olaya..