muhteşem bi glavie ama dikkatimi ceken şey critical cri 12 ama % sine bakın (+42) bendeki polarmın cri 12 ama %83 normal bi glaviede en fazla yani %100 oldugu zaman cri 16 oluyo bunda %100 oldugu zaman cri 25 mi oluyo
sandığım kadarıyla öyle oluyor
benim 72 +5 den bile daha yuksek phy attack var lvl 73 de gidip lvl 64 yaratıklarda tırmalasak bizede bi sosun dusermı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: badabli86
muhteşem bi glavie ama dikkatimi ceken şey critical cri 12 ama % sine bakın (+42) bendeki polarmın cri 12 ama %83 normal bi glaviede en fazla yani %100 oldugu zaman cri 16 oluyo bunda %100 oldugu zaman cri 25 mi oluyo
SANIRSAM 25 DEYIL 20 OLUYO.FORUMDA DAHA ONCE VERILEN LVL 76 +9 SOSUN WEAPONLARDA CRI +100% OLMASINA RAĞMEN CRI 20 İDİ BUNLARDADA 20 OLUR HERALDE
bunlar da benden.ilk gördügümde bende şaşırmıştım yüzdelere ama seal of sunlarda crit,block olayları çok yüksek degerlerde sanırsam.
evet bi de stone basarak arttırsbildiğin için adamlar baya yüksektiyo
onlar bende olcaktı (daha 21 lvlim ama olsun) herkesi keserdim tabi 64'te yani 1.5ucuk sene sonra anca
bırakın sosun u bana sos bile düşmüyo lvl 52 charımı kasarken 2 kezdüşmüştü sonra o charı bıraktım ınt char açtım onuda 47 yaptım sos nedir görmedim şimdi onuda bıraktım yeni açtım inş bunda görürürz
quote:
Orjinalden alıntı: Spartachus
Bir SoSun Bow ...
Bir SoSun Bow daha ..
Bir de Spear , ALps'te Türk bir arkadaşa düşmüş .. GüLe güLe kuLLansın :)
hepsi senınmı bunların
bi tanede sossun bende legs
dun yarkan kesti fengshu bu glavie ile :)
evet
bi şey sorcam bu 8 dg sosun var ama som yok eger olan varsa ss koysun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme