Her geçen gün gelişen Sosyal Ağ Pazarında Farklı Bir Yaklaşım Gördüm ilk Defa , ilgimi çekti , chooseclick.com , internette gezinirken rastladım , tüm internetteki içerikleri seçebiliyorsunuz , bu olağan bir durum gibi geldi ilk bakışta , ancak beni şaşırtan , içerikler üzerinde yazışabiliyorsun , şaşırtıcı doğrusu , biraz keşfetmekte zorlandım , ama bilgisayar başında kurcalarken keşfettim , daha önce benzeri bir yaklaşım görmedim , ilgimi çekti , google ladim , chooseclick 'i, sayfalarda etkileşimli yorum , daha da ilginç geldi sayfalarda etkileşimi şaşırtıcı .. Gelecekte Sosyal Ağlar kabuk değiştirecek sanırım ..
ahmetsunguA
kullanıcısına yanıt
Evet , chooseclick.com 'u inceledim , açıkçası zorlandım başta , keşfetmesi zor gibi , ama gerçekten şaşırtıcı , etkilendim dogrusu , içerikler üzerinde yazışma , sayfalarda da choose butonunu , browser 'a eklenti olarak sürekleyip bırakıp , yeni sayfalara gidip , yazışabiliyorsunuz , böyle bir şey ilginç geldi dogrusu , ilk başta baktıgımda sıradan fix bir şeyler gibi geldi , ama yazıyı okuduktan sonra kurcalarken keşfettim , şu sayfalarla etkileşimi , çok şaşırtıcı , böyle bir şey görmedim , choose butonunu , browserdaki favorilere sürekleyip bıraktıktan sonra , diğer herhangi bir sayfaya gidip , choose , butonunu oradan çalıştırdım , içerikleri oradan seçip profilime taşıdım , yani o da ilginç ama aa olay bu muymuş dedim yani ... Ama başka bir sayfa açtım , orada yazabilmek çok ilginç geldi , choose 'u başka sayfada çalıştırınca , sol üstte açılan comment , butonu ile yazışmak , şaşırtıcı dogrusu , bu chooseclick.com .. gördügüm en ilginç sosyal ağ doğrusu , keşfetmesi zor , eksikler var , ama ilk defa şaşırtıcı farklı bir şey gördüm , ilginç farklı geldi , bence iş yapar bu chooseclick.com ..
2 side fake hesap
Yalan Parayla mı ! Asıl Fake diyenin ki Fake Hesap .. Muhabbette Turşu Ararsan .. Hemen Bir Limon Damlar Zaten ...